Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καμμένος: Θέμα αντισυνταγματικότητας για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Θέμα αντισυνταγματικότητας για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Θέμα αντισυνταγματικότητας για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών με 151 βουλευτές, ετοιμάζεται να θέσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. Σε νέα ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τονίζει ότι απαιτείται πλειοψηφία 180 βουλευτών και καλεί την ΝΔ να στηρίξει πρόταση αντισυνταγματικότητας. «Η κύρωση της συμφωνίας ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ λόγω […]

Πάνος-Καμμένος-6.jpg

Θέμα αντισυνταγματικότητας για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών με 151 βουλευτές, ετοιμάζεται να θέσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Σε νέα ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τονίζει ότι απαιτείται πλειοψηφία 180 βουλευτών και καλεί την ΝΔ να στηρίξει πρόταση αντισυνταγματικότητας.

«Η κύρωση της συμφωνίας ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ λόγω του άρθρου 5 εκχωρεί κυριαρχία και δεν το θεωρεί πλέον τρίτη χώρα. Είναι απόλυτα σαφές ότι εμπίπτει στο 28 άρθρο 2 του Συντάγματος και απαιτεί πλειοψηφία 180 βουλευτών. Η ΝΔ θα στηρίξει πρόταση αντισυνταγματικότητας;» αναφέρει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις