Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Χαμός στην καλύβα των Τούρκων – «Ποια είσαι εσύ;» (vid)
LIFESTYLE

Survivor: Χαμός στην καλύβα των Τούρκων – «Ποια είσαι εσύ;» (vid)

Οι καβγάδες στην τουρκική ομάδα του Survivor δεν λένε να κοπάσουν. Από τη στιγμή που υπέστησαν την πρώτη τους ήττα από τους Έλληνες, έχουν ξεκινήσει τα… όργανα στην ομάδα τους και οι εντάσεις είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Το… θηρίο των Τούρκων, ο Hikmet Tugsuz έχει εκνευριστεί από την αρχή με τη συμπεριφορά της Melisa Emirbayer, […]

Survivor

Οι καβγάδες στην τουρκική ομάδα του Survivor δεν λένε να κοπάσουν.

Από τη στιγμή που υπέστησαν την πρώτη τους ήττα από τους Έλληνες, έχουν ξεκινήσει τα… όργανα στην ομάδα τους και οι εντάσεις είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Το… θηρίο των Τούρκων, ο Hikmet Tugsuz έχει εκνευριστεί από την αρχή με τη συμπεριφορά της Melisa Emirbayer, τονίζοντας πως είναι προσβλητική.

Οι δύο τους άνοιξαν έναν έντονο διάλογο μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες τους, με τον έναν να κατηγορεί τον άλλον.

Το μήνυμα του Σάκη Τανιμανίδη

Το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε, μέσω του Survivor Πανόραμα, ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος ζήτησε από τους Έλληνες τηλεθεατές να κάνουν λίγο υπομονή και «θα απολαύσετε ένα καταπληκτικό Survivor φέτος».

«Μπάγια μου, καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα στον ΣΚΑΙ με το Survivor Πανόραμα. Σε μία εκπομπή όπου θα συζητάτε για εμάς εδώ στα ξένα, στον Άγιο Δομίνικο. Και όταν λέω για εμάς δεν εννοώ φυσικά εμένα, εννοώ τους παίκτες που είναι και οι πρωταγωνιστές γι’ ακόμα μία φορά. Και μάλιστα σε ένα δύσκολο Survivor ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Ξέρω ότι ήδη έχετε ξεκινήσει τις συζητήσεις σας σε ένα δύσκολο ξεκίνημα για τους Έλληνες παίκτες.

Τώρα είναι όμως που χρειάζονται την υποστήριξή σας. Και κάντε λιγάκι υπομονή, η υπομονή χρειάζεται, όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή. Εμείς γνωρίζω ότι είμαστε λίγο βιαστικοί, θέλουμε άμεσα αποτελέσματα, άντρα θέλω τώρα τον θέλω. Δεν είναι πάντα έτσι, κάντε λιγάκι υπομονή και θα απολαύσετε ένα καταπληκτικό Survivor φέτος κι εσύ και οι τηλεθεατές σου», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις