Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Και να τα πεντοχίλιαρα και να οι σύλλογοι… – Το Twitter κατακεραυνώνει την Κατερίνα Νοτοπούλου
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Και να τα πεντοχίλιαρα και να οι σύλλογοι… – Το Twitter κατακεραυνώνει την Κατερίνα Νοτοπούλου

Λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές κι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μπροστά στη συντριβή – δημοσκοπικά έστω – η Κατερίνα Νοτοπούλου σηκώνει τα μανίκια και ψάχνει τρόπους να μαζέψει σταυρούς Τα κονδύλια του υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, είναι “λουκούμι” για την όμορφη υφυπουργό, που βρήκε τον τρόπο να φέρει το… μοντέρνο στον τόπο. Πεντοχίλιαρα σε δεκάδες […]

Κατερίνα-Νοτοπούλου-1.jpg

Λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές κι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μπροστά στη συντριβή – δημοσκοπικά έστω – η Κατερίνα Νοτοπούλου σηκώνει τα μανίκια και ψάχνει τρόπους να μαζέψει σταυρούς

Τα κονδύλια του υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, είναι “λουκούμι” για την όμορφη υφυπουργό, που βρήκε τον τρόπο να φέρει το… μοντέρνο στον τόπο.

Πεντοχίλιαρα σε δεκάδες υπαρκτούς και ανύπαρκτους πολιτιστικούς συλλόγους

Οι ρουσφετολογικές επιχορηγήσεις υποτίθεται ότι εντάσσονται σε πρόγραμμα του Υπουργείου με τον τίτλο Νεανικές Δράσεις, αλλά φυσικά καμία σχέση δεν έχουν τα χρήματα που μοιράζει η υποψήφια Δήμαρχος με δράσεις νέων ανθρώπων.

Όπως, για παράδειγμα, τα χρήματα που δόθηκαν στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γέφυρας, για να οργανώσει γιορτή προς τιμήν του Αγίου Τρύφωνα ή τα 5 χιλιάδες ευρώ που δόθηκαν στον όμιλο Φίλοι ΕΡΤ Σερρών, για να οργανώσει Γιορτή Τέχνης.

Οι επιχορηγήσεις αυτές είναι μόνο 2 από τις συνολικά 43 προτάσεις που επιλέχθηκαν να χρηματοδοτηθούν από το Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης στα πλαίσια του έργου Νεανικές Δράσεις, συνολικού προϋπολογισμού 210.000 ευρώ.

Παρουσιάστηκαν μάλιστα σε ειδική εκδήλωση στην αποθήκη 17 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου μάθαμε ότι συνολικά υποβλήθηκαν 64 προτάσεις, σύμφωνα με το protagon.gr ου έκανε την αποκάλυψη.

Αλλά όσοι δεν πήραν χρήματα, δεν πρέπει να ανησυχούν. Η κ. Νοτοπούλου υποσχέθηκε ότι θα τρέξουν και άλλα προγράμματα. Λεφτά υπάρχουν.

Και αφού λεφτά υπάρχουν γιατί να μην δοθούν 7.000 ευρώ στην Επμελητηριακή Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Σερρών, άλλες 7 χιλιάδες ευρώ στον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Νέας Τυρολόης Σερρών αλλά και 5 χιλιάδες ευρώ για τον Ομιλο Ουνέσκο Σερρών.

Μετά την αποκάλυψη πως η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης χρησιμοποιεί τα κρατικά χρήματα για να «δωροδοκήσει» μέσω επιδοτήσεων συλλόγους και φορείς της Θεσσαλονίκης, όπου είναι υποψήφια δήμαρχος, ξέσπασε σάλος στο Twitter.

Ενδεικτικά μερικά από τα πιο επικριτικά tweets:

Δείτε ακόμη:

Κατερίνα Νοτοπούλου

Η Νοτοπούλου αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις