Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κύπελλο Ελλάδος: Ο Πανιώνιος με επική ανατροπή κέρδισε τον ΠΑΟΚ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύπελλο Ελλάδος: Ο Πανιώνιος με επική ανατροπή κέρδισε τον ΠΑΟΚ (vid)

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε ακόμη μία ήττα στο Κύπελλο, χάνοντας 2-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και απέκτησε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση του στη επόμενη φάση του θεσμού. Οι «κυανέρυθροι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του […]

Πανιώνιος-–-ΠΑΟΚ.jpg

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε ακόμη μία ήττα στο Κύπελλο, χάνοντας 2-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και απέκτησε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση του στη επόμενη φάση του θεσμού.

Οι «κυανέρυθροι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Σφιντέρσκι (57′), κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη στα γκολ των Ντουρμισάι (74′) και Σταυρόπουλο (90+1).

Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στην Τούμπα στις 26 Φεβρουαρίου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 57′.

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 74′ μετά από εκπληκτική ενέργεια του Τσιλούλη ο Ντουρμισάι πλάσαρε εύστοχα κι έκανε το 1-1.

Στο 87′ οι γηπεδούχοι έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης. Ο Σπιριντόνοβιτς έκανε το σουτ, αλλά ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ τα “διέλυσε” στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Σπιριντόνοβιτς εκτέλεσε το φάουλ και ο Πασχαλάκης δεν μπόρεσε να διώξει, με αποτέλεσμα ο Σταυρόπουλος σε κενή εστία να κάνει το 2-1.

Πανιώνιος

Κότνικ, Παπαγεωργίου (67′ Μαξίμοβιτς ), Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκεζ, Κόρμπος, Κούρντι (77′ Καμαρά), Μακρύλλος (67′ Σπιριντόνοβιτς), Τσιλούλης, Μασούρας, Ντουρμισάι

ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Τόσκα, Γιαννούλης, Σάχοβ (63′ Μίσιτς), Ολιβέιρα, Ενρίκε (80′ Ακπόμ), Πέλκας (72′ Ελ Καντουρί ), Λημνιός, Σφιντέρσκι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις