Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Βόμβα» στην Super League: Εισήγηση για υποβιβασμό του ΟΦΗ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Βόμβα» στην Super League: Εισήγηση για υποβιβασμό του ΟΦΗ

Πολύ άσχημα τα πράγματα για τον ΟΦΗ  Η Επιτροπή Δεοντολογίας εισηγήθηκε υποβιβασμό και τεράστιο πρόστιμο, λόγω του αγώνα με τον Αιγινιακό την περσινή σεζόν για την Football League, παιχνίδι το οποίο ήταν ύποπτο προς χειραγώγηση και υπό διερεύνηση. Σύμφωνα με την εισήγηση, η τότε διοίκηση του ΟΦΗ, υπό την προεδρία του Φώτη Τσάλου είχε συμφωνήσει […]

ΟΦΗ

Πολύ άσχημα τα πράγματα για τον ΟΦΗ 

Η Επιτροπή Δεοντολογίας εισηγήθηκε υποβιβασμό και τεράστιο πρόστιμο, λόγω του αγώνα με τον Αιγινιακό την περσινή σεζόν για την Football League, παιχνίδι το οποίο ήταν ύποπτο προς χειραγώγηση και υπό διερεύνηση.

Σύμφωνα με την εισήγηση, η τότε διοίκηση του ΟΦΗ, υπό την προεδρία του Φώτη Τσάλου είχε συμφωνήσει με τον τότε πρόεδρο του Αιγινιακού, ώστε ο αγώνας να λήξει 6-0, με σκοπό το κέρδος μέσω στοιχηματισμού.

Στη συμφωνία αυτή είχαν εμπλακεί τρεις ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού, οι Τόλιος, Λιόλιος και Γιαζιτζόγλου.

Μέσω της εισήγησης, ζητείται ο υποβιβασμός της κρητικής ομάδας, αφαίρεση έξι βαθμών από το πρωτάθλημα και πρόστιμο ύψους 3.150.000 ευρώ.

Το σκεπτικό της εισήγησης

Σύμφωνα με το σκεπτικό της εισήγησης, όπως γράφει το onsports, ο τότε πρόεδρος του ΟΦΗ Φώτης Τσάλος συμφώνησε με το Γιάννη Νώπα, πρόεδρο του Αιγινιακού και μέσω αυτού με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Λιόλιο, Θανάση Τόλιο και Παναγιώτη Γιατζιτζόγλου να χάσει ο Αιγινιακός το παιχνίδι με διαφορά τριών τερμάτων.

Σκοπός της συμφωνίας ήταν η αποκομιδή οφέλους από το στοίχημα και αντίστοιχα του βαθμολογικού οφέλους για τον ΟΦΗ.

Βέβαια, πρόκειται για εισήγηση και όχι για κάποια απόφαση η οποία θα παρθεί αφού απολογηθεί ο ΟΦΗ και τηρηθεί η σχετική διαδικασία.

Οι Κρητικοί κινδυνεύουν με αφανισμό για υποθέσεις που τους κυνηγούν από το παρελθόν.

Τι είχε γίνει:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις