Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Παραιτήσου πόρνη” – Σάλος στη Βραζιλία με την “καυτή” εμφάνιση πολιτικού (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Παραιτήσου πόρνη” – Σάλος στη Βραζιλία με την “καυτή” εμφάνιση πολιτικού (pics)

Να βάλει “φωτιά” στη Βουλή θέλει διακαώς η Ana Paula da Silva, που εξελέγη πρόσφατα στην Νομοθετική Συνέλευση της πολιτείας Σάντα Καταρίνα στην Βραζιλία Την πρώτη ημέρα στο καινούριο πόστο, έκανε μια εμφάνιση “κόλαση” που θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμα. Η Da Silva, γνωστή ως Paulinha στους φίλους της, είχε υπηρετήσει στο παρελθόν για δύο […]

Βραζιλία πολιτικός Ana Paula da Silva

Να βάλει “φωτιά” στη Βουλή θέλει διακαώς η Ana Paula da Silva, που εξελέγη πρόσφατα στην Νομοθετική Συνέλευση της πολιτείας Σάντα Καταρίνα στην Βραζιλία

Την πρώτη ημέρα στο καινούριο πόστο, έκανε μια εμφάνιση “κόλαση” που θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμα.

Η Da Silva, γνωστή ως Paulinha στους φίλους της, είχε υπηρετήσει στο παρελθόν για δύο θητείες ως δήμαρχος και θεωρείται από πολλούς το «ανερχόμενο αστέρι» της τοπικής πολιτικής σκηνής.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ana Paula da Silva

Ωστόσο η εμφάνιση της εκρηκτικής πολιτικού στην ορκωμοσία των μελών της Νομοθετικής Συνέλευσης στα τέλη Γενάρη προκάλεσε μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον της στα social media.

Εκατοντάδες χρήστες σχολίασαν αρνητικά την παρουσία της πολιτικού και τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει σε αυτήν τη σημαντική στιγμή στην καριέρα της.

Κάποιοι της έκαναν κοπλιμέντα, όμως δεν έλειψαν και οι ακραίες τοποθετήσεις χρηστών που αποκαλούσαν την πολιτικό «πόρνη» και ζητούσαν να παραιτηθεί από τη θέση της.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ana Paula da Silva

Αν και για πολλές ημέρες απέφυγε να τοποθετηθεί δημόσια για την «σκανδαλώδη» εμφάνισή της, η Da Silva πέρασε τελικά στην αντεπίθεση, απαντώντας στους επικριτές της.

Όπως αποκάλυψε, συνεργάτες της έχουν συγκεντρώσει τις πιο ακραίες και προσβλητικές αναρτήσεις στα social media, μερικές από τις οποίες υποκινούν ακόμη και σε βία εναντίον της, ώστε οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

«Νόμιζα ότι το κόκκινο χρώμα θα ήταν εκείνο που θα συζητιόταν, όμως τελικά εστίασαν στο ντεκολτέ μου. Ο τρόπος που ντύνομαι είναι δικό μου πρόβλημα. Οι γυναίκες έχουν στήθος, και το δικό μου ήταν πάντοτε μεγάλο. Δεν θα γίνω μια διαφορετική γυναίκα επειδή με εξέλεξε ο λαός ως μέλος της Συνέλευσης», είπε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως εξήγησε, η παρουσία της στη Νομοθετική Συνέλευση στέλνει ένα μήνυμα.

«Οι γυναίκες είναι πια κομμάτι της πολιτικής σκηνής και η κοινωνία πρέπει να το συνηθίσει. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα για να συζητήσουμε με τους συναδέλφους μου».

Αποτέλεσμα εικόνας για Ana Paula da Silva paulina paulina-1

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις