Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

07

Οκτωβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η Κατερίνα Μάρκου στο ευρωψηφοδέλτιο – Το ανακοίνωσε μέσω Facebook
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κατερίνα Μάρκου στο ευρωψηφοδέλτιο – Το ανακοίνωσε μέσω Facebook

Την τοποθέτηση της Κατερίνας Μάρκου στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης Είχαν προηγηθεί δύο συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΝΔ μέχρι να οριστικοποιηθεί η περιφέρεια που θα κατέβαινε ως υποψήφια. Αρχικά η σκέψη ήταν για Θεσσαλονίκη, όπου και εκλέγεται ή στην νότια περιφέρεια Αθήνας. Τελικώς κρίθηκε σκόπιμο να κατέλθει ως υποψήφια ευρωβουλευτής. Την […]

Κατερίνα-Μάρκου.jpg

Την τοποθέτηση της Κατερίνας Μάρκου στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Είχαν προηγηθεί δύο συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΝΔ μέχρι να οριστικοποιηθεί η περιφέρεια που θα κατέβαινε ως υποψήφια. Αρχικά η σκέψη ήταν για Θεσσαλονίκη, όπου και εκλέγεται ή στην νότια περιφέρεια Αθήνας. Τελικώς κρίθηκε σκόπιμο να κατέλθει ως υποψήφια ευρωβουλευτής.

Την επίσημη ανακοίνωση την έκανε η ίδια η κα Μάρκου στο facebook.

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης» έγραψε η Κ. Μάρκου και πρόσθεσε: «Το διακύβευμα αυτών των ευρωεκλογών είναι μεγάλο. Όχι μόνο γιατί η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και της πολιτικής του πρέπει να είναι καθολική και καθοριστική.

Αλλά και γιατί η Ευρώπη, στην οποία ανήκουμε, έχει σήμερα περισσότερο παρά ποτέ ανάγκη από τη δύναμη και την ενεργή συμβολή των πολιτών για να μετασχηματιστεί και η ίδια σε μία σφριγηλή κοινωνική, οικονομική και πολιτική Ένωση ανάπτυξης και αλληλεγγύης.

Η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά η ευρωπαϊκή παράταξη της λογικής και του αυτονόητου, η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να φέρει νέα πνοή στον τόπο και να δώσει στους νέους και τις νέες μας τις ευκαιρίες που τους αξίζουν στη ζωή.

Ελπίζω και προσβλέπω στη στήριξή σας στην προσπάθειά μου αυτή και δεσμεύομαι να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας.

Με εκτίμηση,

Κατερίνα Μάρκου

υποψήφια Ευρωβουλευτής – Νέα Δημοκρατία»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις