Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / 4 ζώδια που δεν ρίχνουν με τίποτα την μύτη – Ψάχνουν μανιωδώς προσκυνητές
PLUS

4 ζώδια που δεν ρίχνουν με τίποτα την μύτη – Ψάχνουν μανιωδώς προσκυνητές

  Τα ζώδια αποτελούν κάτι σαν οδηγό προσωπικότητας. Με τα ζώδια μπορούμε να γνωρίσουμε τους ανθρώπους πολύ καλύτερα. Και μπορούν να μας βοηθήσουμε να εντοπίσουμε και να αποφύγουμε τους αλαζόνες. Ένα από τα πιο αλαζονικά ζώδια αποτελεί ο Ταύρος. Ο Ταύρος βυθίζεται στη δική του ναρκισσιστική συμπεριφορά. Όποιος γνωρίζει κάποιον Ταύρο σίγουρα θα συμφωνήσει. Νομίζουν ότι […]

 

ζώδια

Τα ζώδια αποτελούν κάτι σαν οδηγό προσωπικότητας.

Με τα ζώδια μπορούμε να γνωρίσουμε τους ανθρώπους πολύ καλύτερα. Και μπορούν να μας βοηθήσουμε να εντοπίσουμε και να αποφύγουμε τους αλαζόνες.

Ένα από τα πιο αλαζονικά ζώδια αποτελεί ο Ταύρος.

Ο Ταύρος βυθίζεται στη δική του ναρκισσιστική συμπεριφορά. Όποιος γνωρίζει κάποιον Ταύρο σίγουρα θα συμφωνήσει.

Νομίζουν ότι τα πάντα γίνονται για αυτούς. Αν τους ρωτήσετε ποια είναι η αγαπημένη τους λέξη, θα σας πουν «εγώ». Δεν μπορείτε να φέρετε ποτέ αντίρρηση σε έναν Ταύρο γιατί ποτέ δεν θα δεχτούν ότι έχουν άδικο.

Την 3η θέση κατέχει ο Λέων.

Ο Λέων ζει για την πάρτη του και μόνο. Έχει μια τρελή αντίληψη της εξουσίας, πιστεύοντας ότι είναι η ανώτατη δύναμη, ο απόλυτος αρχηγός. Όλα όσα λένε πρέπει να γίνουν αποδεκτά ως θεία αλήθεια.

Στην 2η θέση έρχεται ο αγαπημένος μας Παρθένος.

Ο Παρθένος είναι αυτάρκης στην αλαζονεία. Δεν επιδιώκει την επιβεβαίωση. Βάζει τον εαυτό του σε ένα βάθρο και περιμένει τους προσκυνητές.

Πιστεύει ότι επιδιώκει την τελειότητα, αλλά στην πραγματικότητα γίνεται απλά ενοχλητικός και εγωκεντρικός. Είναι ανταγωνιστικός με την κακή έννοια και όταν χάνει κλαίει ασταμάτητα.

Τέλος, την 1η θέση, δεν θα μπορούσε να την κερδίσει κανείς άλλος πέρα από τον Αιγόκερω.

Ο Αιγόκερως είναι μια μεγαλοφυΐα. Θα ανακαλύψει το αδύναμο σημείο σας και θα σας επιτεθεί.

Θα μελετήσει ατελείωτα για να αποκτήσει γνώσεις σχετικά με πράγματα που δεν τον αφορούν μόνο και μόνο για να σας ανταγωνιστεί και να σας ξεπεράσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις