Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κύκλωμα έδινε διπλώματα οδήγησης χωρίς εξετάσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα έδινε διπλώματα οδήγησης χωρίς εξετάσεις

Η Περιφέρεια Αττικής προχωρά στη διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ και εκτεταμένο έλεγχο στις υπηρεσίες της για αλλοίωση στοιχείων αδειών οδήγησης. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, 56 περιπτώσεις παραποίησης-αλλοίωσης του περιεχομένου φακέλων αδειών οδήγησης έχουν εντοπιστεί έως τώρα στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ Πειραιώς και Νήσων. Η Περιφερειακή Αρχή Αττικής έδωσε εντολή  για διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) […]

οδήγησης.Η Περιφέρεια Αττικής προχωρά στη διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ και εκτεταμένο έλεγχο στις υπηρεσίες της
για αλλοίωση στοιχείων αδειών οδήγησης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, 56 περιπτώσεις παραποίησης-αλλοίωσης του περιεχομένου φακέλων αδειών οδήγησης έχουν εντοπιστεί έως τώρα στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ Πειραιώς και Νήσων.

Η Περιφερειακή Αρχή Αττικής έδωσε εντολή  για διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) σε υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής, από τη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας.

 Καθώς και εκτεταμένο έλεγχο για παρόμοιες υποθέσεις στις Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Αττικής.
Απαίτησε ταυτόχρονα να διεξαχθεί έρευνα για τυχόν ατέλειες του συστήματος που επέτρεψαν να συμβούν τα εν λόγω περιστατικά.

Τέλος, ανάθεσε σε επιτροπή υπαλλήλων, της διενέργειας ελέγχου της εμπλεκόμενης σχολής οδηγών και των εκπαιδευτών της, προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν παραβάσεις της κείμενης νομοθεσίας.

Παράλληλα, ενημερώθηκε άμεσα η Εισαγγελική Αρχή Πρωτοδικών Πειραιά για την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις