Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αγανακτισμένοι οι αγρότες: Kλείνουν και τα Τέμπη
ΕΛΛΑΔΑ

Αγανακτισμένοι οι αγρότες: Kλείνουν και τα Τέμπη

Την πρόθεση τους να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με στόχο να αποκλείσουν το ερχόμενο Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου τις σήραγγες στα Τέμπη, στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσαν οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας. Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας, σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο, ανέφερε ότι υπάρχει απόφαση […]

Την πρόθεση τους να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με στόχο να αποκλείσουν το ερχόμενο Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου τις σήραγγες στα Τέμπη, στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσαν οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας, σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο, ανέφερε ότι υπάρχει απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Την ίδια στιγμή, κατηγόρησε την κυβέρνηση για το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει συνάντηση με τους αγρότες.

«Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη που δεν συναντιέται μαζί μας για να δώσει λύσεις στα προβλήματα. Αυτή μας βγάζει στον δρόμο με την πολιτική της και αυτή κλείνει τους δρόμους» τόνισε ο κ. Μαρούδας.

Υπενθυμίζεται πως κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης στον κόμβο της Νίκαιας για ένατη μέρα, καθώς οι αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους πραγματοποιώντας ένα ενιαίο κεντρικό θεσσαλικό μπλόκο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις