Ένταση στο ΥΠΟΙΚ – Συνδικαλιστές προσπάθησαν να μπουν, έσπασαν την πόρτα (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση στο ΥΠΟΙΚ – Συνδικαλιστές προσπάθησαν να μπουν, έσπασαν την πόρτα (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Ένταση στο ΥΠΟΙΚ – Συνδικαλιστές προσπάθησαν να κάνουν ντου Ένταση επικράτησε στο υπουργείο Οικονομικών κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) H ΠΟΕΔΗΝ, έχει εξαγγείλει στάση εργασίας, από τις 11:00 έως τις 15:00. Οι συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο του υπουργείου, αφού δεν έγινε δεκτό το αίτημά τους να συναντηθούν με […]

06.02.2019 | 14:04
Ένταση στο ΥΠΟΙΚ – Συνδικαλιστές προσπάθησαν να κάνουν ντου

Ένταση επικράτησε στο υπουργείο Οικονομικών κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ)

H ΠΟΕΔΗΝ, έχει εξαγγείλει στάση εργασίας, από τις 11:00 έως τις 15:00.

Οι συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο του υπουργείου, αφού δεν έγινε δεκτό το αίτημά τους να συναντηθούν με κάποιον αρμόδιο, μπήκαν από τη στοά αλλά δεν κατάφεραν να περάσουν στο εσωτερικό.

Μόνο δύο άτομα κατάφεραν να περάσουν κάτω από τα ρολά της εισόδου. Στην προσπάθειά τους να ανοίξουν την πόρτα, έσπασαν ένα τζάμι.

Νωρίτερα, εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία – μέλη της ΠΟΕΔΗΝ καθώς και υπάλληλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης – μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ στα πλαίσια της στάσης εργασίας που αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ από τις 11.00 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο.

Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ ζήτησαν άμεση συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Το αίτημα, ωστόσο, δεν έγινε δεκτό.

Βίντεο: iefimerida

Exit mobile version