Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η αγάπη του Χιμένεθ για την ΑΕΚ: “Ήμουν κοντά σε άλλη ομάδα, τα παράτησα όλα”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η αγάπη του Χιμένεθ για την ΑΕΚ: “Ήμουν κοντά σε άλλη ομάδα, τα παράτησα όλα”

Στην Ελλάδα ο Μανόλο Χιμένεθ Ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ έφτασε στην Αθήνα λίγο πριν τις 22:00 χθες. Σήμερα θα ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ΠΑΕ ΑΕΚ, διαδεχόμενος τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Αμέσως μετά την άφιξη του, ο  Χιμένεθ μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι. Όλα δείχνουν […]

Μανόλο Χιμένεθ

Στην Ελλάδα ο Μανόλο Χιμένεθ

Ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ έφτασε στην Αθήνα λίγο πριν τις 22:00 χθες.

Σήμερα θα ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ΠΑΕ ΑΕΚ, διαδεχόμενος τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Αμέσως μετά την άφιξη του, ο  Χιμένεθ μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι.

Όλα δείχνουν ότι θα κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση στην ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και την Πέμπτη θα είναι ο προπονητής στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο.

Ο τεχνικός ανέλαβε τον πάγκο της Λας Πάλμας αρχές του καλοκαιριού, αλλά μετά την άσχημη πορεία αποχώρησε.

Αυτή, θα είναι η 3η θητεία του.

Ανέλαβε για πρώτη φορά την ΑΕΚ τη σεζόν 2010/11 μετά την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς και παρέμεινε στον πάγκο της μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2011, όταν τον διαδέχθηκε ο Νίκος Κωστένογλου.

Η δεύτερη θητεία του άρχισε τον Ιανουάριο του 2017 και ολοκληρώθηκε στο τέλος της περσινής σεζόν, ως Πρωταθλητής Ελλάδος μετά από 24 χρόνια.

«Ήμουν κοντά σε άλλη ομάδα, τα σταμάτησα όλα για την ΑΕΚ»

Λίγο πριν αναχωρήσει από την πατρίδα του, η «Marca» επικοινώνησε με τον 55χρονο προπονητή, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα και ήταν αποκαλυπτικός, παρότι δεν είπε πολλά.

«Η ΑΕΚ μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι με χρειάζεται. Ήμουν κοντά στο να υπογράψω σε μια άλλη ομάδα, αλλά τα σταμάτησα όλα για την ΑΕΚ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις