Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στην Αγιά Σοφιά ο Αλέξης Τσίπρας – “Πρωταγωνίστρια”, μια… μαύρη γάτα (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Αγιά Σοφιά ο Αλέξης Τσίπρας – “Πρωταγωνίστρια”, μια… μαύρη γάτα (vid)

Επίσκεψη στην Αγιά Σοφιά πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Τουρκία που ξεκίνησε την Τρίτη με τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η μοναδική δήλωση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας φτάνοντας στην Αγιά Σοφιά ήταν “είμαι χαρούμενος”, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης. […]

Στην Αγιά Σοφιά ο Τσίπρας

Επίσκεψη στην Αγιά Σοφιά πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Τουρκία που ξεκίνησε την Τρίτη με τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η μοναδική δήλωση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας φτάνοντας στην Αγιά Σοφιά ήταν “είμαι χαρούμενος”, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στην Αγιά Σοφιά συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα, τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, τον αν. υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο, τον υφ. Εξωτερικών Μ. Μπόλαρη.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύει και ο εκπρόσωπος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Ιμπραήμ Καλίν.

Λίγο μετά τις 11.00 ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στη Χάλκη, όπου θα ξεναγηθεί στη Θεολογική Σχολή.

Σημειώνεται πως είναι ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός της Ελλάδας που την επισκέπτεται. Εκεί, θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Στις 18.30 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, στο οποίο στεγάζεται και το ελληνικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης.

Τουρκικά ΜΜΕ καλύπτουν την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Αγιά Σοφιά και ήδη μεταδίδουν τις πρώτες εικόνες.

Η μαύρη γάτα, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις