Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βίντεο: Η τελευταία διαδρομή της Τοπαλούδη, λίγο πριν βρει μαρτυρικό θάνατο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο: Η τελευταία διαδρομή της Τοπαλούδη, λίγο πριν βρει μαρτυρικό θάνατο

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη που προκάλεσε φρίκη στην κοινή γνώμη Το βίντεο-ντοκουμέντο, παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Κάμερες ασφαλείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Ρόδο, κατέγραψαν καρέ-καρέ τη διαδρομή που έκαναν με το λευκό βανάκι δράστες και θύμα, ώσπου να καταλήξουν στην παραλία. Εκεί, […]

Ελένη Τοπαλούδη

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη που προκάλεσε φρίκη στην κοινή γνώμη

Το βίντεο-ντοκουμέντο, παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Κάμερες ασφαλείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Ρόδο, κατέγραψαν καρέ-καρέ τη διαδρομή που έκαναν με το λευκό βανάκι δράστες και θύμα, ώσπου να καταλήξουν στην παραλία.

Εκεί, οι δύο αδίστακτοι άνδρες πέταξαν στα βράχια την άτυχη φοιτήτρια.

Σημειώνεται μάλιστα, πως οι Αρχές έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών από έξι κάμερες ασφαλείας.

Τη μοιραία νύχτα της 28ης Νοεμβρίου, 35 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η Ελένη Τοπαλούδη βρίσκεται μέσα στο λευκό βαν με τους δολοφόνους της.

Σε 16 λεπτά τελείωσαν την “βρώμικη” δουλειά

Η διαδρομή καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας βενζινάδικου έξω από την πόλη της Ρόδου.

Είναι το τελευταίο βίντεο που δείχνει τη φοιτήτρια ζωντανή.

Οι δύο νεαροί άνδρες χρειάστηκαν μόλις 16 λεπτά για να μεταφέρουν την άτυχη κοπέλα από τους Πευκούς στην παραλία και να την πετάξουν στον γκρεμό.

Κάμερα από σπίτι στην περιοχή, καταγράφει το αυτοκίνητο στις 2:26 τη νύχτα να περνά για πρώτη φορά, και να επιστρέφει στις 2:42.

Τι κρατά «θαμμένο» στο κινητό του ο Αλβανός 

Ανατριχιαστικά ντοκουμέντα, φαίνεται ότι προσπαθεί να κρατήσει κρυμμένα, ο 19χρονος που κατηγορείται για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης στη Ρόδο.

Ο νεαρός έχει δώσει δύο φορές λάθος κωδικούς πρόσβασης τόσο στην Αστυνομία όσο και στην Ανακρίτρια, στην οποία παρουσιάστηκε τη Δευτέρα για να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού της 19χρονης με αναπηρία.

Ο 19χρονος έδωσε λανθασμένο κωδικό ανοίγματος του κινητού του τηλεφώνου, όταν του ζητήθηκε από τη δικαστική λειτουργό, με αποτέλεσμα να ζητηθεί από το εγκληματολογικό εργαστήριο της αστυνομίας, ο κωδικός ξεκλειδώματος του κινητού, από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην οποία έχει σύνδεση ο κατηγορούμενος.

Οι Αρχές θέλουν να διαπιστώσουν, αναφέρει η εφημερίδα “Espresso”, αν ο 19χρονος κρύβει ένοχα μυστικά στο κινητό του ή ανατριχιαστικά βίντεο με αρρωστημένες πράξεις.

Το άνοιγμα του κινητού αναμένεται να ξεδιπλώσει πτυχές τόσο στην υπόθεση Τοπαλούδη όσο και στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης, για την οποία κατηγορείται τόσο ο Αλβανός όσο κι ένας Ρομά.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις