Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Χολιγουντιανά γυρίσματα στα Τρίκαλα – Ταινία δράσης και μυστηρίου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χολιγουντιανά γυρίσματα στα Τρίκαλα – Ταινία δράσης και μυστηρίου

Το Χόλιγουντ έφτασε μέχρι τα Τρίκαλα, καθώς μία ταινία δράσης και μυστηρίου θα διαδρματιστεί στην περιοχή των Τρικάλων. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Φεβρουάριο όπου θα πρωταγωνιστήσουν και αρκετοί Έλληνες ηθοποιοί. Πρόκειται για μια αμερικανο-ιταλική κινηματογραφική παραγωγή, του γνωστού σκηνοθέτη των «Suspiria» και «Call Me By Your Name», Λούκα Γκουαντανίνο, για τη δεύτερη […]

Χολιγουντιανά γυρίσματα στα Τρίκαλα

Το Χόλιγουντ έφτασε μέχρι τα Τρίκαλα, καθώς μία ταινία δράσης και μυστηρίου θα διαδρματιστεί στην περιοχή των Τρικάλων.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Φεβρουάριο όπου θα πρωταγωνιστήσουν και αρκετοί Έλληνες ηθοποιοί.

Πρόκειται για μια αμερικανο-ιταλική κινηματογραφική παραγωγή, του γνωστού σκηνοθέτη των «Suspiria» και «Call Me By Your Name», Λούκα Γκουαντανίνο, για τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινίας του Φερντινάντο Κίτο Φιλοµαρίνο.

Την άδεια για την πραγματοποίηση γυρισμάτων της ταινίας «Born To Be Murdered» σε δημοτικούς χώρους παραχώρησε ήδη ο δήμος Τρικκαίων, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε και ανοιχτό κάστινγκ όπου και οι παραγωγοί επέλεξαν Έλληνες ηθοποιούς.

Η ταινία θα είναι περιπέτεια και θα διαδραματίζεται στον εμβληματικό Μύλο Ματσόπουλου των Τρικάλων, αλλά και σε άλλα σημεία.

Η εταιρεία παραγωγής FALIRO HOUSE PRODUCTIONS αναφέρει πώς τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στα Τρίκαλα το διάστημα 18 – 21 Φεβρουαρίου 2019.

Το σενάριο της ταινίας βασίζεται σε οµότιτλη νουβέλα που κυκλοφόρησε το 1945.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις