Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στα μαχαίρια Καλλίτσης – Χριστοπούλου: Μηνύσεις κατά Ηλιάκη και Παπαγεωργίου (video)
LIFESTYLE

Στα μαχαίρια Καλλίτσης – Χριστοπούλου: Μηνύσεις κατά Ηλιάκη και Παπαγεωργίου (video)

Στα μαχαίρια το πρώην ζευγάρι που θέτει τέλος στο γάμο του μετά από 6 χρόνια κοινής συμβίωσης. Οι εκατέρωθεν μηνύσεις και κατηγορίες δεν αφήνουν αλώβητα και άλλα πρόσωπα του κύκλου τους.  Από τη δικογραφία δεν απουσιάζουν κινηματογραφικές λεπτομέρειες. Χρήματα θαμμένα σε κήπους, υπεξαίρεση γυμνών φωτογραφιών, ακριβά κοσμήματα σε θυρίδες, είναι μόνο μερικά από τα γλαφυρά […]

Στα μαχαίρια Καλλίτσης - Χριστοπούλου: Μηνύσεις κατά Ηλιάκη και Παπαγεωργίου (video)

Στα μαχαίρια το πρώην ζευγάρι που θέτει τέλος στο γάμο του μετά από 6 χρόνια κοινής συμβίωσης. Οι εκατέρωθεν μηνύσεις και κατηγορίες δεν αφήνουν αλώβητα και άλλα πρόσωπα του κύκλου τους. 

Από τη δικογραφία δεν απουσιάζουν κινηματογραφικές λεπτομέρειες. Χρήματα θαμμένα σε κήπους, υπεξαίρεση γυμνών φωτογραφιών, ακριβά κοσμήματα σε θυρίδες, είναι μόνο μερικά από τα γλαφυρά στοιχεία των μαρτυρικών καταθέσεων του κύκλου της κυρίας Χριστοπούλου.

Οι καταθέσεις των στενών φίλων της 43χρονης Έλενας στο πλαίσιο της αγωγής με την οποία στρέφεται σε βάρος του επί σειράν ετών συζύγου της πυροδότησαν την οργή του διάσημου κομμωτή.

Η απάντησή του ήταν η κατάθεση μήνυσης, στα πλαίσια της οποίας τις κατηγορεί για ψευδορκία κατά συρροή και απόπειρα απάτης στο δικαστήριο.

Όπως είχε αποκαλύψει με δημοσίευμα της η Espresso, πριν από δύο εβδομάδες, ο κύριος Καλλίτσης είχε στραφεί στα ποινικά δικαστήρια σε βάρος της πρώην συντρόφου του και άλλων προσώπων.

Ο κομμωτής κατηγορεί τα παραπάνω πρόσωπα για την ψευδή, όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει, αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον του η Έλενα Χριστοπούλου.

Η πρώην σύζυγός του, του αποδίδει ότι της υπεξαίρεσε χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Διάσημα πρόσωπα στο στόχαστρο του Πάνου Καλλίτση

Συγκεκριμένα, στο στόχαστρο του, εκτός από τη 43χρονη coach μοντέλων, βρίσκονται η πρώην πεθερά του, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η στενή φίλη της Έλενας, Μαρία Ηλιακή, καθώς και ακόμη ένα φιλικό της πρόσωπο.

Τα παραπάνω πρόσωπα τάχθηκαν υπέρ της Έλενας Χριστοπούλου στα πλαίσια της δικαστικής διαμάχης τους.

Σύμφωνα με τον κομμωτή, οι φίλες της πρώην συζύγου του δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να προσπαθούν να παρουσιάσουν μια ψευδή πραγματικότητα στηρίζοντας την εκδοχή της Έλενας Χριστοπούλου και παραποιώντας την αλήθεια.

Με βάση τα παραπάνω, ο γνωστός κομμωτής ζητά την παραδειγματική τιμωρία τους.

Η κατάθεση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Στη μαρτυρική της κατάθεση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε υποστηρίξει, μάλιστα, ότι υπάρχει κίνδυνος για τα προσωπικά της δεδομένα.

Η κατηγορία αυτή προκύπτει από το γεγονός ότι ο Πάνος Καλλίτσης φέρεται να έχει στην καθώς στον υπολογιστή της Έλενας Χριστοπούλου, στον οποίο υπάρχουν βίντεο και γυμνές φωτογραφίες της.

«Σαν μοντέλο που εμπιστεύεται απόλυτα την booker του, η Έλενα σε αυτόν τον υπολογιστή έχει backstage φωτογραφίες μου, αδημοσίευτες φωτογραφίες μου χωρίς ρετούς, τις polaroids μου, βίντεο και γυμνές φωτογραφίες μου, γι’ αυτό θίγονται όλα τα προσωπικά μου δεδομένα όταν ένας τρίτος άνθρωπος εκτός από την Έλενα, δηλαδή ο Πάνος, κρατάει στα χέρια του ένα τόσο σημαντικό “όπλο”, το οποίο εμένα ως προβεβλημένο στα media πρόσωπο μπορεί να με εκθέσει ανεπανόρθωτα» ανέφερε η μάρτυρας.

Η απάντηση του Πάνου Καλλίτση

Ο Πάνος Καλλίτσης δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες. Όπως σημείωσε σε δήλωσή του:

«Όλες οι αναφορές της μάρτυρος περί δημιουργίας ανυπέρβλητων προβλημάτων από την υποτιθέμενη απώλεια του υπολογιστή είναι παντελώς ψευδείς και έχουν ως σκοπό να επιβεβαιώσουν απλώς τους ψευδείς αγωγικούς ισχυρισμούς της Α’ των μηνυόμενων».

Ταυτόχρονα, δεν παραλείπει να προχωρήσει σε σκωπτικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Δεν θα σχολιάσω, φυσικά, ιδιαιτέρως εάν η αξία του υπολογιστή, που την αναβαθμίζει σε 100.000 η Χριστοπούλου στην αγωγή, οφείλεται στα βίντεο και στις γυμνές φωτογραφίες της Παπαγεωργίου» γράφει στη μήνυση.

Οι κατηγορίες για την πρώην πεθερά του

Από τα «πυρά» του Πάνου Καλλίτση δεν γλίτωσε ούτε η πεθερά του.

Συγκεκριμένα, κατηγορεί τη μητέρα της κυρίας Χριστοπούλου ότι με την κατάθεσή της θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και την ασφάλεια του ιδίου και των γονιών του.

«Έχει το θράσος να καταθέτει ότι μέρος από τα κέρδη της επιχείρησής μου μου τα έθαβα στο χώμα, στον κήπο, στο σπίτι που μένουν οι γονείς μου, και τα καταθέτει αυτά ενώ γνωρίζει ότι έπεσα θύμα δολοφονικής επίθεσης με οικονομικά κίνητρα και κινδύνευσε η ζωή μου (για την ακρίβεια, ζω από θαύμα) στο πρόσφατο παρελθόν, και με τις ψευδείς αυτές αναφορές θέτει σε κίνδυνο και τους γονείς μου» αναφέρει χαρακτηριστικά στην κατάθεσή του.

Οι δηλώσεις του για την πρώην σύζυγό του

Φυσικά, από το δριμύ κατηγορώ που εξαπολύει ο Πάνος Καλλίτσης δεν λείπουν και οι αναφορές στην πρώην σύζυγό του, για την οποία δήλωσε τις προηγούμενες μέρες:

«έχει βάλει πρώτη προτεραιότητα της ζωής της να με διασύρει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο παρουσιάζοντάς με ως έναν άνθρωπο καταπιεστικό, φιλάργυρο, που υποτίθεται την εκμεταλλεύτηκα, και μάλιστα με βάση τους ψευδέστατους ισχυρισμούς της υποτίθεται ότι της έχω υπεξαιρέσει τις οικονομίες της και τα κοσμήματά της.

Με δυο λόγια θέλει να δημιουργήσει στο ευρύτερο κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον ότι είμαι ένας άνθρωπος «άρρωστος» με τα χρήματα και ταυτόχρονα στοιχείο εγκληματικό, αφού φέρομαι να υπεξαιρώ, υποτίθεται περιουσιακά στοιχεία της εν διαστάσει συζύγου μου, γεγονότα φυσικά που ουδέποτε έλαβαν χώρα και αποτελούν νοσηρή μεθόδευση της Έλενας Χριστοπούλου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις