Ο Ερντογάν κατηγορεί την ΕΕ ότι επιδιώκει να ανατρέψει τον Μαδούρο

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ερντογάν κατηγορεί την ΕΕ ότι επιδιώκει να ανατρέψει τον Μαδούρο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Την Ευρωπαϊκή Ένωση κατηγόρησε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι επιδιώκει να ανατρέψει τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο περιφρονώντας τη «δημοκρατία». Ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του που μεταδόθηκε τηλεοπτικά, έστρεψε τα πυρά του στην ΕΕ για ακόμα μια φορά. «Ξέρουμε τώρα τι είναι η ΕΕ. Από τη μια πλευρά μιλάτε για εκλογές […]

05.02.2019 | 14:11

Την Ευρωπαϊκή Ένωση κατηγόρησε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι επιδιώκει να ανατρέψει τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο περιφρονώντας τη «δημοκρατία».

Ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του που μεταδόθηκε τηλεοπτικά, έστρεψε τα πυρά του στην ΕΕ για ακόμα μια φορά.

«Ξέρουμε τώρα τι είναι η ΕΕ. Από τη μια πλευρά μιλάτε για εκλογές και για δημοκρατία και μετά, με τη βία και την πανουργία, θα ανατρέψετε μια κυβέρνηση»

Σημειώνεται ότι ο Νικολάς Μαδούρο δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του τηλεοπτικό δίκτυο RT, ότι «δεν θα γίνουν προεδρικές εκλογές στη χώρα στο εγγύς μέλλον».

«Στη Βενεζουέλα δεν υπάρχει έλλειψη εκλογών», απάντησε ο Μαδούρο όταν ερωτήθηκε για το αίτημα ορισμένων χωρών να γίνουν πρόωρες προεδρικές εκλογές στη χώρα το εγγύς μέλλον».

Πρόσθεσε επίσης, ότι οι μόνες εκλογές που αναμένεται να γίνουν είναι κοινοβουλευτικές, οι οποίες πρέπει να διεξαχθούν το 2020, πρόσθεσε.

Exit mobile version