Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κατάρρευση φράγματος στην Βραζιλία: Αυξήθηκαν δραματικά οι νεκροί
ΚΟΣΜΟΣ

Κατάρρευση φράγματος στην Βραζιλία: Αυξήθηκαν δραματικά οι νεκροί

Γνωστό έγινε σήμερα από τις αρχές, ότι αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από τους 121 στους 134 νεκρούς και σχεδόν 200 αγνοούμενους, από την κατέρρευση φράγματος στην Μπρουμαντζίνιου, στη νοτιοανατολική Βραζιλία. Ενδέκατη ημέρα των ερευνών, οι πυροσβέστες του κρατιδίου Μίνας Ζεράις διευκρίνισαν ότι 199 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι κι ότι οι 120 από τις 134 σορούς που […]

Γνωστό έγινε σήμερα από τις αρχές, ότι αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από τους 121 στους 134 νεκρούς και σχεδόν 200 αγνοούμενους, από την κατέρρευση φράγματος στην Μπρουμαντζίνιου, στη νοτιοανατολική Βραζιλία.

Ενδέκατη ημέρα των ερευνών, οι πυροσβέστες του κρατιδίου Μίνας Ζεράις διευκρίνισαν ότι 199 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι κι ότι οι 120 από τις 134 σορούς που βρέθηκαν, έχουν ταυτοποιηθεί.

Εκπρόσωπος Τύπου των πυροσβεστικών δυνάμεων παραδέχθηκε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ότι ορισμένες σοροί δεν θα εντοπιστούν ποτέ κάτω από τη λάσπη.

«Από κάποια στιγμή και μετά, λόγω της αποσύνθεσης των πτωμάτων, θα είναι αδύνατο να βρούμε τις σορούς.

Όμως, έως αυτή τη στιγμή, ακόμα κι αν χρειαστεί να παραμείνουμε τέσσερις, πέντε ή έξι μήνες, οι πυροσβέστες θα επιχειρούν στην περιοχή αδιάκοπα» εξήγησε.

Ένα σοκαριστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας από την κατάρρευση φράγματος στην Βραζιλία:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις