Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Και η Νάλα σε περιμένει” – Το σπαρακτικό ποστ της αδερφής του Εμιλιάνο Σάλα
ΚΟΣΜΟΣ

“Και η Νάλα σε περιμένει” – Το σπαρακτικό ποστ της αδερφής του Εμιλιάνο Σάλα

Ένα συγκινητικό στιγμιότυπο ανάρτησε στο Facebook η αδελφή του διάσημου ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος βρισκόταν εντός αεροσκάφους, που συνετρίβη στη θάλασσα της Μάγχης. Παρότι ο 28χρονος Σάλα αγνοείται από τις 21 Ιανουαρίου, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που «ανέβασε» η αδερφή του, Ρομίνα, ο θηλυκός σκύλος του, η Νάλα, στέκεται στο παράθυρο και περιμένει, υπομονετικά, να […]

Εμιλιάνο Σάλα

Ένα συγκινητικό στιγμιότυπο ανάρτησε στο Facebook η αδελφή του διάσημου ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος βρισκόταν εντός αεροσκάφους, που συνετρίβη στη θάλασσα της Μάγχης.

Παρότι ο 28χρονος Σάλα αγνοείται από τις 21 Ιανουαρίου, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που «ανέβασε» η αδερφή του, Ρομίνα, ο θηλυκός σκύλος του, η Νάλα, στέκεται στο παράθυρο και περιμένει, υπομονετικά, να επιστρέψει.

«Και η Νάλα σε περιμένει» έγραψε στην ανάρτησή της η αδερφή του Εμιλιάνο Σάλα.

Ο Εμιλιάνο παίζει με τη Νάλα / Φωτογραφία: Instagram

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Νάλα  ήταν, πιθανότατα, ο λόγος που ο Σάλα αποφάσισε να επιστρέψει αεροπορικώς στη Γαλλία, αφότου υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Κάρντιφ, καθώς είχε ήδη αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του στη γαλλική Ναντ.

Χθες, Δευτέρα, ένα τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο που «βούτηξε» στον πυθμένα της Μάγχης εντόπισε στα συντρίμμια του αεροσκάφους έναν επιβάτη.

Ο Εμιλιάνο Σάλα / Φωτογραφία: Instagram

Η ανάρτηση της αδερφής του:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις