Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαμός στη δίκη Καλλίτση – “Σηκώθηκε” ψεύτικο όπλο, σε πανικό η Χριστοπούλου (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στη δίκη Καλλίτση – “Σηκώθηκε” ψεύτικο όπλο, σε πανικό η Χριστοπούλου (vid)

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι φανερά φορτισμένο, μίλησε στην δίκη για την τραυματική εμπειρία που έζησε τον Ιανουάριο του 2016, όταν οι κατηγορούμενοι εισέβαλαν οπλοφορώντας στο γκαράζ τους και τους πυροβόλησαν. Ως αποτέλεσμα, υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, στο στήθος και τα πόδια του Πάνου Καλλίτση. Μάλιστα, η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε σε κλάματα όταν την ώρα που περιέγραφε πως οι […]

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι φανερά φορτισμένο, μίλησε στην δίκη για την τραυματική εμπειρία που έζησε τον Ιανουάριο του 2016, όταν οι κατηγορούμενοι εισέβαλαν οπλοφορώντας στο γκαράζ τους και τους πυροβόλησαν.

Ως αποτέλεσμα, υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, στο στήθος και τα πόδια του Πάνου Καλλίτση.

Μάλιστα, η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε σε κλάματα όταν την ώρα που περιέγραφε πως οι πυροβολισμοί άρχισαν να πέφτουν μέσα στο γκαράζ ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων της υπέδειξε ένα όπλο σηκώνοντας το ψηλά.

Η κ. Χριστοπούλου αναφερόμενη στον πρώην σύζυγο της, τον οποίο αποκαλούσε κ. Καλλίτση, τόνισε πως αν και τραυματισμένος αντέδρασε, σε μια προσπάθεια να την προστατεύσει ενώ κατάφερε να βγάλει από το δράστη την κουκούλα που φορούσε.

«Έκανε τα πάντα για να μας προστατεύσει»

Αυτό είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

«Ούτε σε ταινία δεν τα έχουμε δει αυτά. Και ο Σταλόνε να ήταν θα έπεφτε… Ούτε σε κόμικ που πυροβολούν τα ζόμπι και δεν πέφτουν. Πήγαν να ληστέψουν ένα κομμωτή και βρέθηκαν κοντά σε ένα κομάντο», είπε η εισαγγελέας.

Όταν ο ένας από τους κατηγορούμενους πήρε το λόγο, ισχυρίστηκε πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

«Αφού ήθελα να τη σκοτώσω γιατί δεν τη σκότωσα; Γιατί δεν ήθελα…», είπε.

Όταν ο συνήγορος υπεράσπισης, ζήτησε από το δικαστήριο να γίνει αναπαράσταση των γεγονότων, η Έλενα Χριστοπούλου αντέδρασε.

«Αν δεν είχε σωθεί από θαύμα θα τον φέρνατε από το νεκροταφείο για να κάνει την αναπαράσταση».

Γι’ αυτό το θαύμα μίλησε και ο γιατρός που χειρούργησε τον Πάνο Καλλίτση όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

«Είναι αυτονόητο ότι θα μπορούσε να είχε πεθάνει από το χτύπημα. Το βλήμα ως δια μαγείας δεν χτύπησε ζωτικά όργανα αλλά μόνο μυς», κατέθεσε ο γιατρός.

Σε αυτό το τραύμα αναφέρθηκε και ο Πάνος Καλλίτσης ο οποίος σήκωσε την μπλούζα του και έδειξε στο δικαστήριο το χτύπημα της σφαίρας δίπλα στην καρδιά του.

«Έχω φάει τρεις σφαίρες. Η πρώτη με βρήκε πάνω από το γόνατο. Του όρμησα από ένστικτο γιατί ήθελα να έχω στοιχεία του πάνω μου. Ήθελα να σώσω τον άνθρωπο μου… Με πυροβόλησε και στο άλλο πόδι και στη συνέχεια δίπλα στην καρδιά», περιέγραψε ο γνωστός κομμωτής με την Πρόεδρο να σχολιάζει: «Από θαύμα σωθήκατε».

Ο μάρτυρας αν και τόνισε πως ουδέποτε οι κατηγορούμενοι τους είπαν το λόγο που τους επιτέθηκαν, θεωρεί πως ήθελαν να τους ληστέψουν καθώς επέστρεφαν από το κομμωτήριο έχοντας μέσα στο αυτοκίνητο τους ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Επίσης, επεσήμανε πως οι κατηγορούμενοι είχαν μαζί τους μονωτικές ταινίες αφήνοντας ανοικτό ακόμη και το ενδεχόμενο της ομηρίας.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 22 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις