Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ, στον αγαπημένο του πάγκο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ, στον αγαπημένο του πάγκο

Επιστρέφει στον πάγκο της ΑΕΚ είναι ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την παραίτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη Οι δύο πλευρές συμφώνησαν προφορικά για ενάμιση χρόνο συμβολαίου, με οψιόν επέκτασης για ένα ακόμη έτος. Ο 55χρονος προπονητής έρχεται στην Αθήνα για να ρυθμιστούν τα τυπικά και όλα δείχνουν πως θα καθίσει στον πάγκο της «Ένωσης» στον πρώτο προημιτελικό […]

Μανόλο Χιμένεθ

Επιστρέφει στον πάγκο της ΑΕΚ είναι ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την παραίτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν προφορικά για ενάμιση χρόνο συμβολαίου, με οψιόν επέκτασης για ένα ακόμη έτος.

Ο 55χρονος προπονητής έρχεται στην Αθήνα για να ρυθμιστούν τα τυπικά και όλα δείχνουν πως θα καθίσει στον πάγκο της «Ένωσης» στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Πέμπτη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Χιμένεθ ήθελε αρχικά κλειστό διετές συμβόλαιο, ωστόσο βρέθηκε η χρυσή τομή.

Άλλωστε και το διαζύγιό τους στο τέλος της περασμένης σεζόν είχε να κάνει με ένα οικογενειακό πρόβλημα του Ανδαλουσιανού προπονητή.

Η πρώτη θητεία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ ήταν από τις 7 Οκτωβρίου του 2010 μέχρι τις 5 Οκτωβρίου του 2011 και μαζί της κατέκτησε το Κύπελλο.

Στη δεύτερη θητεία του με την «Ένωση», που διήρκεσε από τις 19 Ιανουαρίου του 2017 μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, οδήγησε την ομάδα αρχικά στη δεύτερη θέση και εν συνεχεία στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα ο άνθρωπος που οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος πριν λίγους μήνες έκανε και σχετική δήλωση σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας.

«Η ΑΕΚ με χρειάζεται και είμαι εδώ!», τόνισε ο Χιμένεθ.

Το οικογενειακό πρόβλημα, που είχε αναγκάσει τον 55χρονο προπονητή να αποχωρήσει από τον κιτρινόμαυρο πάγκο, έχει πλέον λυθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις