Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Από τη Χρυσή Αυγή, στους ΑΝΕΛ – Οργιάζουν οι φήμες για νέα… μεταγραφή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη Χρυσή Αυγή, στους ΑΝΕΛ – Οργιάζουν οι φήμες για νέα… μεταγραφή

Η μεταγραφή… της μεταγραφής στο ελληνικό κοινοβούλιο! Ένα μπάχαλο επικρατεί στο κοινοβούλιο με βουλευτές να “πετάγονται” από την μία ΚΟ στην άλλη Μετά τους 6 πρόθυμους βουλευτές που προσέφεραν την ψήφο τους στην κυβερνητική πλειοψηφία, πληροφορίες κάνουν λόγο πως μέσα στις επόμενες ώρες θα γίνει προσχώρηση βουλευτή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ. Οι ανεξάρτητοι που ετοιμάζονται για “μεταγραφή” […]

ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ

Η μεταγραφή… της μεταγραφής στο ελληνικό κοινοβούλιο!

Ένα μπάχαλο επικρατεί στο κοινοβούλιο με βουλευτές να “πετάγονται” από την μία ΚΟ στην άλλη

Μετά τους 6 πρόθυμους βουλευτές που προσέφεραν την ψήφο τους στην κυβερνητική πλειοψηφία, πληροφορίες κάνουν λόγο πως μέσα στις επόμενες ώρες θα γίνει προσχώρηση βουλευτή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

Οι ανεξάρτητοι που ετοιμάζονται για “μεταγραφή”

Ο Στάθης Παναγούλης, ο οποίος όμως φαίνεται να οδεύει προς το ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν προσχωρεί σε καμία ΚΟ, ο Νίκος Νικολόπουλος και ο Δημήτρης Καμμένος οι οποίοι αμφότεροι τονίζουν ότι δεν πρόκειται να προσχωρήσουν στους ΑΝΕΛ και ο προερχόμενος από τη Χρυσή Αυγή Δημήτρης Κουκούτσης.

Ο ίδιος ο κ. Καμμένος όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του στο Open, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΥΚΟΥΤΣΗς ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ο κ. Κουκούτσης έχει ένα αρνητικό και κάποια θετικά. Τον ξέρω από το 1981 όταν ήταν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας. Το αρνητικό είναι ότι προέρχεται από την Χρυσή Αυγή και είναι κάτι που πρέπει να το δούμε. Εγώ δεν έχω διαπιστώσει ότι έχει κάνει κάποιες κινήσεις που να τον εντάσσουν στο ναζιστικό και γερμανόφιλο μέτωπο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις