“Κεφάλαιο” οργασμός: Πώς θα καταλάβεις ότι σε επισκέφτηκε

ΥΓΕΙΑ

“Κεφάλαιο” οργασμός: Πώς θα καταλάβεις ότι σε επισκέφτηκε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Για τους περισσότερους από εμάς, ένας οργασμός είναι μια ευτυχισμένη στιγμή απελευθέρωσης, απόλυτης ηδονής και ευχαρίστησης. Πώς ξέρεις όμως ότι τον “πέτυχες”; Υπάρχουν κάποια σημάδια που συμβαίνουν στο σώμα σου τη στιγμή του οργασμού: Αυξημένοι καρδιακοί παλμοί και πίεση Αυξημένη μυϊκή ένταση Αίσθηση πως ζεσταίνεσαι Αίσθηση υπερδιέγερσης στο σώμα που μετά τον οργασμό ακολουθείται από αίσθηση […]

04.02.2019 | 10:00

Για τους περισσότερους από εμάς, ένας οργασμός είναι μια ευτυχισμένη στιγμή απελευθέρωσης, απόλυτης ηδονής και ευχαρίστησης.

Πώς ξέρεις όμως ότι τον “πέτυχες”;

Υπάρχουν κάποια σημάδια που συμβαίνουν στο σώμα σου τη στιγμή του οργασμού:

Αυξημένοι καρδιακοί παλμοί και πίεση

Αυξημένη μυϊκή ένταση

Αίσθηση πως ζεσταίνεσαι

Αίσθηση υπερδιέγερσης στο σώμα που μετά τον οργασμό ακολουθείται από αίσθηση χαλάρωσης.

Πρόκειται για μια απολαυστική σωματική διαδικασία που προέρχεται από την απελευθέρωση της έντασης η οποία προήλθε από έντονη σεξουαλική διέγερση.

Η καρδιά χτυπά πιο δυνατά, η αναπνοή γίνεται γρήγορη και κοφτή και η περιοχή της γυναίκας γίνεται ερεθισμένη λόγω αυξημένης ροής αίματος.

Όλα αυτά που βιώνει το σώμα πριν τον οργασμό φεύγουν λίγα λεπτά μετά.

Όσο για τη στιγμή του οργασμού τα σημάδια είναι ακόμα πιο ακριβή.

Συσπάσεις στην περιοχή του κόλπου, τέντωμα των δαχτύλων στα χέρια και στα πόδια , γρήγορες και βαθιές αναπνοές και αίσθημα ευφορίας. Το αίσθημα είναι ξεχωριστό, έντονο και το πιο πιθανό είναι να ξέρεις ότι σου συνέβη γιατί είναι έντονο και πρωτόγνωρο.

Ετικέτες
Exit mobile version