Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / “Καλά, δεν ντρέπεσαι λίγο;” – Κράζουν τον Πολάκη για την εμφάνιση στις “Γραμμές”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Καλά, δεν ντρέπεσαι λίγο;” – Κράζουν τον Πολάκη για την εμφάνιση στις “Γραμμές”

Ο Παύλος Πολάκης χόρεψε ένα πολύ βαρύ ζεϊμπέκικο στο κέντρο που εμφανίζεται ο Σταμάτης Κραουνάκης, προκαλώντας αντιδράσεις Ο αναπληρωτής υπουργός βρέθηκε στο κέντρο «Γραμμές», όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Κραουνάκης και μάλιστα την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος αναπληρωτής υπουργός υγείας, με δύο αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Στο Σταμάτη Κραουνάκη στις «Γραμμές» ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ […]

Παύλος-Πολάκης-1.jpg

Ο Παύλος Πολάκης χόρεψε ένα πολύ βαρύ ζεϊμπέκικο στο κέντρο που εμφανίζεται ο Σταμάτης Κραουνάκης, προκαλώντας αντιδράσεις

Ο αναπληρωτής υπουργός βρέθηκε στο κέντρο «Γραμμές», όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Κραουνάκης και μάλιστα την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος αναπληρωτής υπουργός υγείας, με δύο αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Στο Σταμάτη Κραουνάκη στις «Γραμμές» ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με αδελφική παρέα συναδελφοξαδερφοσυντροφοκουμπαρων», έγραψε ο υπουργός στην πρώτη του ανάρτηση, με το βίντεο να δείχνει τον Σταμάτη Κραουνάκη να ερμηνεύει το «Αυτή η νύχτα μένει”.

Η δεύτερη ανάρτηση, όμως, ήταν… καλύτερη.

Δείχνει τον ίδιο τον κ. Πολάκη να χορεύει ζεϊμπέκικο, έχοντας τσιγάρο στο στόμα και κάνοντας… διάφορες φιγούρες, πάντα με φόντο τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Το τραγούδι ήταν το «βρέχει φωτιά στην στράτα μου» και το σχόλιο της ανάρτησης το εξής: «Έτσι για να σκάσουν οι εχθροί μας!!!!”.

Αντιδράσεις για το τσιγάρο

Το… τσιγάρο στο στόμα, ήταν και η αφορμή για σχόλια με σκληρή κριτική που μπορεί κανείς να διαβάσει κάτω από τις αναρτήσεις του υπουργού.

Η κριτική έχει να κάνει με το ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της χώρας καπνίζει μέσα σε κλειστό χώρο, κάτι που απαγορεύεται.

Αλλά και στο ότι υπάρχουν μικρές επιχειρήσεις οι οποίες κατά καιρούς καλούνται να πληρώσουν δυσβάσταχτα και «τσουχτερά» πρόστιμα επειδή θαμώνες καπνίζουν σε κλειστούς χώρους, την ώρα που ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας… καπνίζει ανενόχλητος.

Πολάκης

Δείτε ακόμη:

Σταμάτης-Κραουνάκης.jpg

Φανατικός του Πολάκη ο Κραουνάκης: Αυτό που σιχαίνεστε εγώ το αγαπώ, στ΄ @@@δια μου το κόστος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις