Αθήνα

°C

kairos icon

ΠΕΜΠΤΗ

28

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Εσπευσμένα στην Αθήνα ένας από τους παίκτες – Οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση (vids)
LIFESTYLE

Survivor: Εσπευσμένα στην Αθήνα ένας από τους παίκτες – Οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση (vids)

Πριν προλάβει να ξεκινήσει για τα καλά το Survivor 3, ένας παίκτης από την ελληνική ομάδα αποχώρησε  Λίγο πριν οι παίκτες της ελληνικής ομάδας μαζευτούν στο Συμβούλιο του Νησιού προκειμένου να υποδείξουν τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση, ένας συμπαίκτης τους έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο με προορισμό την Αθήνα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαργαρίτη, […]

Survivor

Πριν προλάβει να ξεκινήσει για τα καλά το Survivor 3, ένας παίκτης από την ελληνική ομάδα αποχώρησε 

Λίγο πριν οι παίκτες της ελληνικής ομάδας μαζευτούν στο Συμβούλιο του Νησιού προκειμένου να υποδείξουν τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση, ένας συμπαίκτης τους έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο με προορισμό την Αθήνα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαργαρίτη, ο οποίος τραυματίστηκε την πρώτη μέρα στο παιχνίδι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης έπρεπε αναγκαστικά να επιστρέψει στην Αθήνα και στη θέση του θα έρθει άλλος παίκτης.

«Πρέπει να σας πληροφορήσω ότι δεν είναι καλά τα νέα. Η διάγνωση των γιατρών υποχρεώνει τον Δημήτρη Μαργαρίτη να επιστρέψει στην Ελλάδα. Επειδή αυτή είναι μια αναπάντεχη εξέλιξη για το παιχνίδι, θα πρέπει να το διορθώσουμε. Θα φέρουμε έναν αντικαταστάτη για τον Δημήτρη πάρα πολύ σύντομα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ποιοι πήραν ατομική ασυλία 

Η ελληνική ομάδα του Survivor έχασε το αγώνισμα της ασυλίας με 10-8 και πλέον θα πρέπει ένας παίκτης να αποχωρήσει. Οι Έλληνες οδηγήθηκαν αρχικά στο παιχνίδι της ατομικής ασυλίας, όπου φέτος οι κανόνες έχουν αλλάξει.

Οι παίκτες δεν θα παίζουν όλοι μαζί για την ατομική, αλλά ξεχωριστά οι άντρες και ξεχωριστά οι γυναίκες. Έτσι θα υπάρχουν πάντα ένας άντρας και μία γυναίκα με ατομική ασυλία.

Στο πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, οι δύο παίκτες που κέρδισαν και εξαιρέθηκαν από την ψηφοφορία είναι οι Ρία Κολοβού και Τόνι Σταυράτης.

Στη συνέχεια, όλοι οι παίκτες, Έλληνες και Τούρκοι, οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου πραγματοποιήθηκε και η ψηφοφορία των Ελλήνων.

Η Ιουλιέτα Κίτρινου έλαβε 7 ψήφους και αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Λόγω της ατομικής ασυλίας, η Ρία Κολοβού και ο Τόνι Σταυράτης ψήφισαν Σπύρο Γουρδούπη και Ντέμη Τσαγανού αντίστοιχα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις