Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έχετε μήνυμα στον τηλεφωνητή σας – Ο Μαδούρο “ψάχνει” τον Γκουαϊδό!(vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Έχετε μήνυμα στον τηλεφωνητή σας – Ο Μαδούρο “ψάχνει” τον Γκουαϊδό!(vid)

Μέσω τηλεφωνητή.. καλεί ο Νικολά Μαδούρο τον Γκουαϊδό σε διάλογο, προειδοποιώντας τον παράλληλα να σκεφτει πολυ καλα τί κάνει. Την ώρα που οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν αρχίσει να αναγνωρίζουν τον Γκουαϊδό ως προσωρινό πρόεδρο της χώρας, ο Μαδούρο αφήνει ηχητικά μηνύματα. Κι όμως, αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια συνέντευξης του προέδρου της Βενεζουέλας. «Έχω το […]

Μέσω τηλεφωνητή.. καλεί ο Νικολά Μαδούρο τον Γκουαϊδό σε διάλογο, προειδοποιώντας τον παράλληλα να σκεφτει πολυ καλα τί κάνει.

Την ώρα που οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν αρχίσει να αναγνωρίζουν τον Γκουαϊδό ως προσωρινό πρόεδρο της χώρας, ο Μαδούρο αφήνει ηχητικά μηνύματα.

Κι όμως, αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια συνέντευξης του προέδρου της Βενεζουέλας.

«Έχω το τηλέφωνο του Γκουαϊδό. Αν δεν σας πειράζει, μπορώ να τον καλέσω» είπε ο δημοσιογράφος στον Μαδούρο και αυτός αποκρίθηκε

«Αν απαντήσει, μιλάω».

Τελικά η κλήση προωθήθηκε στον τηλεφωνητή και όταν ο δημοσιογράφος είπε στον Μαδούρο να αφήσει μήνυμα στον Γκουαϊδό, εκείνος ξεκίνησε να λέει

«Να σκεφτεί προσεκτικά τι κάνει. Είναι ένας νεαρός με πολλά χρόνια μάχης μπροστά του. Δεν πρέπει να βλάψει άλλο τη χώρα. Να εγκαταλείψει τη στρατηγική πραξικοπήματος. Αν θέλει να συμβάλει κάτι, να καθίσει στο τραπέζι και να συζητήσουμε ο ένας απέναντι στον άλλον. Η πολιτική δεν είναι παιδικό παιχνίδι, απαιτεί ευθύνη».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Μαδούρο προειδοποίησε τον Ντόναλντ Τραμπ ότι θα φύγει από τον Λευκό Οίκο με ματωμένα χέρια, αν επιμείνει στην «βρώμικη ιμπεριαλιστική προπαγάνδα» για την ανατροπή του.

«Σταμάτα. Σταμάτα, Τραμπ! Κάνεις λάθη που θα σε αφήσουν με τα χέρια καλυμμένα με αίμα. Γιατί θέλεις να επαναλάβεις ένα Βιετνάμ;» πρόσθεσε.

«Αν η βόρεια αμερικανική αυτοκρατορία μας επιτεθεί, θα πρέπει να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας… Δεν πρόκειται να παραδώσουμε τη Βενεζουέλα», δήλωσε σε άλλο σημείο.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις