Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Βράνιες έβρισε τη Γελένα, πήγε Ρέμο και γνώρισε την απόλυτη αποθέωση στο ΟΑΚΑ (pics-vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Βράνιες έβρισε τη Γελένα, πήγε Ρέμο και γνώρισε την απόλυτη αποθέωση στο ΟΑΚΑ (pics-vid)

Το σίριαλ συνεχίζεται και θα συνεχίζεται από την στιγμή που ο Βράνιες άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου δημοσιοποιώντας τα βίντεο της Γελένα. Το νέο σίριαλ έχει να κάνει με το πόσο… καλή ήταν στο κρεβάτι η Γελένα Καρλέουσα κάτι το οποίο αποκαλύπτει η informer.rs λέγοντας πως τα εξομολογήθηκε ο Βράνιες σε… φίλους του. «Η Γελένα είναι πολύ κακή στο […]

Βράνιες

Το σίριαλ συνεχίζεται και θα συνεχίζεται από την στιγμή που ο Βράνιες άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου δημοσιοποιώντας τα βίντεο της Γελένα.

Το νέο σίριαλ έχει να κάνει με το πόσο… καλή ήταν στο κρεβάτι η Γελένα Καρλέουσα κάτι το οποίο αποκαλύπτει η informer.rs λέγοντας πως τα εξομολογήθηκε ο Βράνιες σε… φίλους του.

«Η Γελένα είναι πολύ κακή στο κρεβάτι. Απλά ξαπλώνει σα νεκρή αγελάδα και δεν κάνει τίποτα», έλεγε χαρακτηριστικά ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ.

«Πίστευα ότι ήταν σεξοβόμβα αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική. Στα βίντεο που έστελνε ήταν καλή, αλλά όταν ερχόταν η στιγμή της πράξης δεν της έβγαινε. Πολύ συχνά δεν ήθελε καν σεξ και έλεγε πως είχε πονοκέφαλο», ανέφερε πηγή κοντά στον Βράνιες.

Βράνιες: Πίστευα ότι ήταν σεξοβόμβα αλλά η αλήθεια ειναι διαφορετική. Στα βίντεο που έστελνε ήταν καλή, αλλά όταν ερχόταν η στιγμή της πράξης δεν της έβγαινε

«Προφανώς πίστευε πως επειδή είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ των Βαλκανίων δεν θα χρειαζόταν να προσπαθήσει στο σεξ».

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει απάντηση της Γελένα… Η ίδια πάντως έδωσε μια μοναδική παράσταση στα ΜΑC Αwards.

Στην εξέδρα των οργανωμένων της ΑΕΚ χθες

Όντας στον ‘πάγο’ από την Άντερλεχτ μετά από όσα εκτυλίχθηκαν, ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός βρήκε την ευκαιρία να κάνει ένα ταξίδι στη χώρα μας για να ξαναβρεθεί στο πλευρό της ΑΕΚ.

Όχι εντός αγωνιστικού χώρου πλέον, αλλά εκτός και συγκεκριμένα στο πέταλο των φανατικών φίλων της Ένωσης στο ΟΑΚΑ.

Ο 29χρονος διεθνής παρευρέθηκε στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, μία ομάδα με την οποία είχε ανοίξει έριδα κατά τον 1,5 χρόνο που φόρεσε τη φανέλα των ‘κιτρινόμαυρων’.

Περίπου μισή ώρα πριν από τη σέντρα του ντέρμπι, έκανε την εμφάνισή του στο Ολυμπιακό Στάδιο, συνοδεία ορισμένων οργανωμένων φίλων της ΑΕΚ.

Αφού διέσχισε τον στίβο χαιρετώντας τον κόσμο και γνωρίζοντας την αποθέωση, μπήκε στην εξέδρα των φανατικών και αμέσως του παραχωρήθηκε ένα τύμπανο.

Το βράδυ του Σαββάτου επισκέφθηκε το μαγαζί στο οποίο τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος και μάλιστα κοινοποίησε την παρουσία του εκεί με μια φωτογραφία στις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις