Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Επεισόδια στο ΟΑΚΑ μετά το ματς: Μπουκάλια, καρέκλες και σύγκρουση με τα ΜΑΤ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ μετά το ματς: Μπουκάλια, καρέκλες και σύγκρουση με τα ΜΑΤ

Τραγικές καταστάσεις στο ΟΑΚΑ, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Σαββίδη, την συνοδεία του και οπαδούς της ΑΕΚ Οι άνθρωποι της διοίκησης του Δικεφάλου του Βορρά, βγήκαν να πανηγυρίσουν και άρχισαν να προκαλούν με ύβρεις και χειρονομίες προς τους οπαδούς της ΑΕΚ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση, με επίσης ύβρεις από τους γηπεδούχους. Οπαδοί της […]

ΟΑΚΑ επεισόδια

Τραγικές καταστάσεις στο ΟΑΚΑ, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Σαββίδη, την συνοδεία του και οπαδούς της ΑΕΚ

Οι άνθρωποι της διοίκησης του Δικεφάλου του Βορρά, βγήκαν να πανηγυρίσουν και άρχισαν να προκαλούν με ύβρεις και χειρονομίες προς τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση, με επίσης ύβρεις από τους γηπεδούχους.

Οπαδοί της ΑΕΚ κινήθηκαν εναντίον του Γιώργου Σαββίδη κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο. Πέταξαν μπουκάλια και αντικείμενα, ενώ συγκρούστηκαν και με τα ΜΑΤ.

Κίνηση που έκανε ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Οπαδοί της Ένωσης μπήκαν στον χώρο των δημοσιογραφικών θεωρείων, με σκοπό να «απαντήσουν» στον Σαββίδη και τη συνοδεία του, με την ένταση να χτυπάει κόκκινο.

Οι συνοδοί του γιου του προέδρου του ΠΑΟΚ άρχισαν να απαντούν με μπουκάλια και κάθε λογής αντικείμενα, οι της ΑΕΚ πήραν τις καρέκλες στα χέρια και το πολεμικό σκηνικό στήθηκε.

Για να αποφευχθούν τα χειρότερα ανέλαβαν δράση οι δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο, οι οποίες απώθησαν τους οπαδούς της Ένωσης και προστάτευσαν τον Γιώργο Σαββίδη και τη συνοδεία του.

Ωστόσο, επεισόδια είχαμε και έξω από το ΟΑΚΑ, αρκετά μέτρα μακριά με την ΕΛΑΣ και οπαδούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις