Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Φύγε από δω προδότη!” – Σφοδρή αποδοκιμασία των Πατρινών για τον Σταύρο Θεοδωράκη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Φύγε από δω προδότη!” – Σφοδρή αποδοκιμασία των Πατρινών για τον Σταύρο Θεοδωράκη

Έντονη φραστική επίθεση δέχθηκε στην Πάτρα ο Σταύρος Θεοδωράκης σχετικά με τη στάση του για το Μακεδονικό. Συγκεκριμένα, την Κυριακή το πρωί, ευρισκόμενος στο καφέ Abraco που βρίσκεται στην κεντρική οδό Ρήγα Φεραίου της Πάτρας, ο κ. Θεοδωράκης δέχθηκε έντονη λεκτική αποδοκιμασία από τους παρευρισκόμενους. «Φύγε από δω προδότη» του φώναζαν οι θαμώνες του καταστήματος. […]

Φύγε από δω προδότη! - Σφοδρή αποδοκιμασία των Πατρινών για το Σταύρο Θεοδωράκη

Έντονη φραστική επίθεση δέχθηκε στην Πάτρα ο Σταύρος Θεοδωράκης σχετικά με τη στάση του για το Μακεδονικό.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή το πρωί, ευρισκόμενος στο καφέ Abraco που βρίσκεται στην κεντρική οδό Ρήγα Φεραίου της Πάτρας, ο κ. Θεοδωράκης δέχθηκε έντονη λεκτική αποδοκιμασία από τους παρευρισκόμενους.

«Φύγε από δω προδότη» του φώναζαν οι θαμώνες του καταστήματος. Η τεταμένη ατμόσφαιρα ανάγκασε τους άνδρες της ασφαλείας να απομακρύνουν από το σημείο τον επικεφαλής του Ποταμιού.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Θεοδωράκης  ανακοίνωσε αυτόνομη κάθοδο σε εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές ενώ άσκησε δριμεία κριτική στη Νέα Δημοκρατία σχετικά με τη στάση της στο Μακεδονικό.

Αντίστοιχο επεισόδιο είχε συμβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε βρεθεί ο Σταύρος Θεοδωράκης, προκειμένου να εκφράσει τη στήριξή του στο δίδυμο του Σπύρου Βούγια με τον Νίκο Νυφούδη για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Λίγο μετά τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μία γυναίκα αδερφή υποψηφίου με τον συνδυασμό «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη», επιτέθηκε λεκτικά στον κ. Θεοδωράκη για τη θέση του στο Σκοπιανό.

«Τι δουλειά έχεις εδώ; Μας ξεπουλήσατε! Δεν έχετε θέση στη Θεσσαλονίκη» φώναξε.

«Αυτά σε αυτούς που γνωρίζετε και όχι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, και όχι σε αυτούς που υπηρετούν την πατρίδα σε κάθε απόφαση τους» απάντησε ο κ. Θεοδωράκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις