Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σε συναγερμό η ΕΛΑΣ – Κυνικοί κακοποιοί προκάλεσαν με ασφυξία τον θάνατο γυναίκας, του Πέτρου Καρσιώτη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συναγερμό η ΕΛΑΣ – Κυνικοί κακοποιοί προκάλεσαν με ασφυξία τον θάνατο γυναίκας, του Πέτρου Καρσιώτη

Του Πέτρου Καρσιώτη Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι υπηρεσίες ασφαλείας μετά την αποκάλυψη ότι 85χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα εισβολέων – ληστών μέσα στο σπίτι της, στη Νίκαια, έχασε εν τέλει τη ζωή της από ασφυξία. Κυνικοί, σκληροί κι απάνθρωποι  Όπως προέκυψε από τη νεκροτομή, οι δράστες, που χαρακτηρίζονται από την αστυνομία κυνικοί, σκληροί κι […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι υπηρεσίες ασφαλείας μετά την αποκάλυψη ότι 85χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα εισβολέων – ληστών μέσα στο σπίτι της, στη Νίκαια, έχασε εν τέλει τη ζωή της από ασφυξία.

Κυνικοί, σκληροί κι απάνθρωποι 

Όπως προέκυψε από τη νεκροτομή, οι δράστες, που χαρακτηρίζονται από την αστυνομία κυνικοί, σκληροί κι απάνθρωποι, την είχαν πιέσει είτε με τα χέρια είτε με τα πόδια στη θωρακική χώρα.

Στο μικροσκόπιο η προηγούμενη ληστεία μετά φόνου

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής, έχει μπει και η προηγούμενη ληστεία μετά φόνου σε σπίτι ηλικιωμένης στο Πέραμα, τον περασμένο Νοέμβριο.

Η γυναίκα είχε χτυπηθεί στα πλευρά

Καθώς κι εκείνη η γυναίκα είχε χτυπηθεί στα πλευρά, χωρίς να υπάρχει εμφανές τραύμα κι έχασε τη ζωή της λίγες ώρες αργότερα σε νοσοκομείο, το ερωτηματικό  που καλούνται να απαντήσουν οι ερευνητές είναι ένα.

Αν πρόκειται για τους ίδιους

Αν πρόκειται για τους ίδιους δράστες, που δεν υπολογίζουν στο πάραμικρό τη ζωή των ηλικιωμένων  θυμάτων τους, ενώ προσβλέπουν να αρπάξουν ελάχιστα μετρητά και κοσμήματα.

Για την τύχη της 85χρονης γυναίκας, που έμενε στην οδό Ηλιουπόλεως στη Νίκαια, έψαχνε η κόρη της, που διαμένει σε κοντινή περιοχή.

Δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα της κόρης της

Δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά της το βράδυ του Σαββάτου, ενώ οι γείτονες δεν την είδαν στην εκκλησία όπως συνήθιζε κάθε Κυριακή.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο  σπίτι.

Δεν υπήρχαν ίχνη κακώσεων

Αλλά δεν υπήρχαν και σαφή ίχνη κακώσεων στη σωρό της άτυχης γυναίκας.

Η 85χρονη γυναίκα, που έμενε μόνη και συντηρείτο από τη σύνταξή της, βρέθηκε νεκρή, πεσμένη κάτω και δίπλα από το κρεβάτι της.

Είχαν ψάξει όλο το σπίτι 

Οι χώροι του σπιτιού είχαν ερευνηθεί από τους ληστές δολοφόνους και εκτιμάται ότι άρπαξαν τα χρήματα της σύνταξής της, που είχε λάβει πρόσφατα.

Το δεύτερο κρούσμα στον Πειραιά

Είναι το δεύτερο, όπως προαναφέρθηκε, δραματικό περιστατικό, που καταγράφεται στις συνοικίες του Πειραιά από τον περασμένο Νοέμβριο.

Θύμα ληστείας στα Καμίνια

Στα τέλη εκείνου του μήνα, είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι  της στα Καμίνια μια 86χρονη γυναίκα.

Και τότε δεν παρατηρήθηκαν εξωτερικές κακώσεις

Και τότε κατά την νεκροψία δεν παρατηρήθηκαν εξωτερικές κακώσεις, αλλά κατά τη νεκροτομή αποδείχθηκε ότι είχε δεχθεί χτυπήματα που προκάλεσαν εσωτερική αιμορραγία για να πει στους εισβολείς που ήταν τα χρήματα.

Η ηλικιωμένη εκείνη, άντεξε για αρκετές ώρες μετά την εισβολή και μάλιστα είχε μιλήσει με την κόρη της.

Την είχαν αφήσει δεμένη

Της είχε πει ότι την άφησαν δεμένη μέσα στο σπίτι για να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Στη συνέχεια λόγω των πολλαπλών προβλημάτων υγείας κατέληξε στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί.

Όλα αυτά τα στοιχεία είναι που έχουν σημάνει συναγερμό στην αστυνομία, η οποία προσπαθεί μέσα από αποτυπώματα και άλλα στοιχεία να φθάσει στους επικίνδυνους  κακοποιούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις