Εμένα βρήκε ο Αυτιάς; Η Μεγαλοοικονόμου απαντά για το τσίρκο στον ΣΚΑΪ (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμένα βρήκε ο Αυτιάς; Η Μεγαλοοικονόμου απαντά για το τσίρκο στον ΣΚΑΪ (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Και λίγα έκανε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, όπως προκύπτει από τα λεγόμενά της στο OPEN το πρωί της Δευτέρας «Με κάλεσε για να είμαι μόνος μου. Πήγα στον Αυτιά και μου ψήνει και καφέ. Δεν είχα καμία όρεξη να μιλήσω πολιτικά, μου είπαν ότι δεν θα ήμουν […]

04.02.2019 | 07:22

Και λίγα έκανε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, όπως προκύπτει από τα λεγόμενά της στο OPEN το πρωί της Δευτέρας

«Με κάλεσε για να είμαι μόνος μου. Πήγα στον Αυτιά και μου ψήνει και καφέ. Δεν είχα καμία όρεξη να μιλήσω πολιτικά, μου είπαν ότι δεν θα ήμουν σε πάνελ. Αν νόμιζε ο Αυτιάς ότι μπορούσε να με στριμώξει στην γωνία ήταν πολύ γελασμένος» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι «θα μπορούσα να πω και κάτι πιο βαρύ από κουραμπιέδες, μια λέξη που ξεκινά από “κ”».

Επέμεινε, δε, για μια ακόμη φορά στη συνέντευξή της στο Open ότι «δεν ισχύει για μένα το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ, είμαι συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έστησε ένα νέο «τσίρκο» την Κυριακή χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των συνομιλητών της στο πάνελ, Λεωνίδα Γρηγοράκου και Βασίλη Οικονόμου, πριν να αποχωρίσει από την εκπομπή χαρακτηρίζοντας τον Τσίπρα «λεβεντιά» και όλους τους άλλους πολιτικούς «κουραμπιέδες».

Απολαύστε την:

Exit mobile version