Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Άδωνι γερά, να πέσει η δεξιά» – Κατάμεστο το γήπεδο στην ομιλία του, παρακολουθούσε live και ο Παππάς!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Άδωνι γερά, να πέσει η δεξιά» – Κατάμεστο το γήπεδο στην ομιλία του, παρακολουθούσε live και ο Παππάς!

Καρφίτσα δεν έπεφτε χθες στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι το οποίο επέλεξε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. «Άδωνι γερά, να πέσει η δεξιά», φώναζαν οι παρευρισκόμενοι, όταν στην αίθουσα μπήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και τον γιο τους. Όταν μπήκε στην […]

ομιλία-Άδωνι-κλειστό-γήπεδο-Μαρούσι.jpg

Καρφίτσα δεν έπεφτε χθες στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι το οποίο επέλεξε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

«Άδωνι γερά, να πέσει η δεξιά», φώναζαν οι παρευρισκόμενοι, όταν στην αίθουσα μπήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και τον γιο τους.

Όταν μπήκε στην αίθουσα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, οι φίλοι της ΝΔ τον υποδέχθηκαν με το σύνθημα «Ελλάς – Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του εξέφρασε την αισιοδοξία ότι, η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει όλες τις εκλογικές μάχες που έρχονται. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στο Αλέξη Τσίπρα με αιχμή το θέμα της Συμφωνίας των Σκοπίων.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ξεκίνησε την εκδήλωσε με ένα βίντεο με στιγμιότυπα από ομιλίες και συνεντεύξεις του.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι όπως αποτυπώθηκε από την ομάδα αλήθειας, την ομιλία Γεωργιάδη παρακολούθησε live και ο υπουργός Ψηφιακής πολιτικής, Νίκος Παππάς.

«Μέχρι και ο Νίκος Παππάς είδε την εκδήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη | Ομάδα Αλήθειας: ευχαριστώ τον ⁦@nikospappas16⁩ που μας τίμησε με την διαδικτυακή του παρουσία….! Υπουργέ ερχόμαστε με δύναμη και θα κάνουμε τον ⁦@kmitsotakis⁩ Πρωθυπουργό σχολίασε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

https://twitter.com/commonsense489/status/1092119979527491584

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλο αυτό τον υπέροχο κόσμο, που γέμισε όχι μόνον το γήπεδο αλλά και όλο τον περιβάλλοντα χώρο! Μου δίνετε δύναμη, παρά τις συνεχείς επιθέσεις, να συνεχίσω….πάμε γερά» έγραψε στο twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις