Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ / Έκρηξη σε ταβέρνα στην Καλαμάτα – Τρεις γυναίκες νεκρές (vids)
ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη σε ταβέρνα στην Καλαμάτα – Τρεις γυναίκες νεκρές (vids)

Τραγωδία στην Καλαμάτα – Νεκρές τρεις γυναίκες από έκρηξη Έκρηξη στις 21.15 βράδυ του Σαββάτου σε ταβέρνα της Καλαμάτας, στη συμβολή των οδών Ηρώων και Σανταρόζα, και ενώ μέσα βρίσκονταν προσωπικό και θαμώνες. Πρόκειται για την ταβέρνα Διόνυσος. Στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, αλλά ήδη οι γυναίκες είχαν χάσει τη ζωή τους. Χωρίς τις […]

Έκρηξη σε ταβέρνα στην Καλαμάτα

Τραγωδία στην Καλαμάτα – Νεκρές τρεις γυναίκες από έκρηξη

Έκρηξη στις 21.15 βράδυ του Σαββάτου σε ταβέρνα της Καλαμάτας, στη συμβολή των οδών Ηρώων και Σανταρόζα, και ενώ μέσα βρίσκονταν προσωπικό και θαμώνες.

Πρόκειται για την ταβέρνα Διόνυσος.

Στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, αλλά ήδη οι γυναίκες είχαν χάσει τη ζωή τους.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε φιάλη υγραερίου, τη στιγμή που η σύζυγος του ιδιοκτήτη του μαγαζιού προσπαθούσε να την αλλάξει, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μαζί με δύο εργαζόμενες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκρές είναι δύο εργαζόμενες, ηλικίας 53 και 46 χρόνων αντίστοιχα, καθώς και η 53χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη.

Επίσης, από την έκρηξη της φιάλης του υγραερίου τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ηλικίας 53 χρόνων και μία εργαζόμενη, ηλικίας 27 χρόνων.

Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο της Καλαμάτας με σοβαρά εγκαύματα, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Μάλιστα, ήταν μια μέρα γιορτής για την Καλαμάτα (της Υπαπαντής).

“Υπάρχουν τρεις νεκρές γυναίκες. Οι δυο άτυχες γυναίκες ήταν εργαζόμενες στην ταβέρνα και η τρίτη ήταν η γυναίκα του ιδιοκτήτη της ταβέρνας. Εκείνη την ώρα υπήρχαν πέντε θαμώνες οι οποίοι κατάφεραν να βγουν από το μαγαζί χωρίς να τραυματιστούν ” είπε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, Δημήτρης Γεωργανάς στο protothema.gr.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις