Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραμπ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να στείλουμε στρατό στη Βενεζουέλα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραμπ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να στείλουμε στρατό στη Βενεζουέλα

Η αποστολή στρατού στη Βενεζουέλα είναι «μια επιλογή» που βρίσκεται στο τραπέζι, δήλωσε σε συνέντευξή του ο Αμερικανός πρόεδρος Ανοιχτό άφησε ο Ντόναλντ Τραμπ το ενδεχόμενο να στείλουν οι ΗΠΑ στρατό στη Βενεζουέλα, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι αρνήθηκε το αίτημα του Νικολάς Μαδούρο να συναντηθούν. Η αποστολή στρατού στη Βενεζουέλα είναι «μια επιλογή» που βρίσκεται στο […]

Ντόναλντ Τραμπ

Η αποστολή στρατού στη Βενεζουέλα είναι «μια επιλογή» που βρίσκεται στο τραπέζι, δήλωσε σε συνέντευξή του ο Αμερικανός πρόεδρος

Ανοιχτό άφησε ο Ντόναλντ Τραμπ το ενδεχόμενο να στείλουν οι ΗΠΑ στρατό στη Βενεζουέλα, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι αρνήθηκε το αίτημα του Νικολάς Μαδούρο να συναντηθούν.

Η αποστολή στρατού στη Βενεζουέλα είναι «μια επιλογή» που βρίσκεται στο τραπέζι, δήλωσε σε συνέντευξή του ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ στο αμερικανικό δίκτυο του CBS.

Ο Τραμπ αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για τα σχέδια των ΗΠΑ για τη Βενεζουέλα, ωστόσο, μιλώντας στο CBS, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος είχε αρνηθεί πριν από μερικούς μήνες διαπραγματεύσεις με τον Μαδούρο, λέγοντας ότι «ήδη έχει προχωρήσει πολύ η διαδικασία» και ότι στη χώρα συμβαίνουν «φρικτά πράγματα».

Περιέγραψε δε τον Χουάν Γκουαϊδό ως έναν «ενεργητικό νεαρό κύριο» και είπε ότι στη Βενεζουέλα αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι «δημοκρατία σε δράση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις