Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Κόλαση” στον Αυτιά με τη Μεγαλοοικονόμου – Τσακωμοί, βρισιές και αποχώρηση! (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Κόλαση” στον Αυτιά με τη Μεγαλοοικονόμου – Τσακωμοί, βρισιές και αποχώρηση! (vid)

“Κόλαση” στον τηλεοπτικό αέρα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, με την βουλευτή Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να τσακώνεται και να αποχωρεί αποθεώνοντας τον Αλέξη Τσίπρα «Να παραδώσει την έδρα που αποκτήθηκε με δικούς μου αγώνες”. Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Βασίλης Λεβέντης, στην Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία έχει αποχωρήσει από το κόμμα κι έχει ενταχθεί […]

Θεοδώρα-Μεγαλοοικονόμου.jpg

“Κόλαση” στον τηλεοπτικό αέρα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, με την βουλευτή Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να τσακώνεται και να αποχωρεί αποθεώνοντας τον Αλέξη Τσίπρα

«Να παραδώσει την έδρα που αποκτήθηκε με δικούς μου αγώνες”.

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Βασίλης Λεβέντης, στην Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία έχει αποχωρήσει από το κόμμα κι έχει ενταχθεί εδώ κι έναν χρόνο στην ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος.

Η ίδια, εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής, στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα, του ΣΚΑΪ και μάλλον είχε νεύρα.

Επεισόδιο 1

Ο Γιώργος Αυτιάς της έδωσε τον λόγο και δέκα λεπτά αργότερα η εκπομπή πήγαινε άρον άρον σε διαφημίσεις για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου είχε σηκωθεί για να αποχωρήσει.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ήταν φανερά οργισμένη με τον αρχηγό της Ένωσης Κεντρώων, εξαπολύοντας επιθέσεις τόσο στον ίδιο, όσο και στον γιο του και επίσης βουλευτή της ΕΚ, Μάριο Γεωργιάδη, τον οποίο καλούσε να παραιτηθεί.

Τόνισε «δεν τα έχω με τον ΣΥΡΙΖΑ”, ενώ ξεκαθάριζε πως σκοπεύει να «ξεμπροστιάσει τον Λεβέντη”, τον οποίο καλούσε να βγει στον αέρα και να της απαντήσει αποκαλύπτοντας ακόμη πως έχει στην διάθεσή της ακόμη και ηχητικά ντοκουμέντα με τα οποία μπορεί να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της.

«Θα παραδώσω την έδρα μου, αλλά να βγει ο κ. Λεβέντης να πει ότι μου έλεγε να μην την παραδώσω γιατί πίσω μου ήταν ο κ. Καλλιάνος», είπε.

Επεισόδιο 2

Ο λόγος δόθηκε στον Λεωνίδα Γρηγοράκο, ο οποίος τόλμησε να μιλήσει για κυβέρνηση «της γκαζόζας» και για «θίασο».

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου διέκοψε και είπε: «Κι εσείς θέατρο είστε! Στην κυρία Φώφη. Μου είχαν κάνει πρόταση και το ΠΑΣΟΚ. Κι εσείς θέατρο είστε και λυπάμαι».

Ακολούθησε ο χαμός, με την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να διαπληκτίζεται με τον κ. Οικονόμου, χαρακτηρίζοντάς τον «γυρολόγο», με τον τελευταίο να απαντά με χαρακτηρισμούς όπως «γραφική», «γελοία».

Ο παρουσιαστής προσπάθησε να αλλάξει θέμα, χωρίς όμως να τα καταφέρει, με την εκπομπή τελικά να πηγαίνει σε διαφημίσεις.

Δείτε ακόμα:

Η Μεγαλοοικονόμου χόρεψε τσιφτετέλι, σα να μην υπάρχει αύριο (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις