Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

01

Οκτωβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σκουρλέτης: Επιστρέψαμε στην κανονικότητα από την ώρα που έφυγαν οι ΑΝΕΛ (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: Επιστρέψαμε στην κανονικότητα από την ώρα που έφυγαν οι ΑΝΕΛ (vid)

Ως επιστροφή στην κανονικότητα χαρακτήρισε ο Πάνος Σκουρλέτης την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση. «Αυτό που έγινε τις τελευταίες ημέρες, με την ψήφο εμπιστοσύνης, με την αποχώρηση των ΑΝΕΛ, το θεωρώ επιστροφή στην πραγματικότητα. Καλή και έντιμη η συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, ήταν επιβεβλημένη. Αλλά είχε τα όριά της. […]

Πάνος-Σκουρλέτης.jpg

Ως επιστροφή στην κανονικότητα χαρακτήρισε ο Πάνος Σκουρλέτης την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

«Αυτό που έγινε τις τελευταίες ημέρες, με την ψήφο εμπιστοσύνης, με την αποχώρηση των ΑΝΕΛ, το θεωρώ επιστροφή στην πραγματικότητα.

Καλή και έντιμη η συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, ήταν επιβεβλημένη. Αλλά είχε τα όριά της. Ήταν ένας κύκλος που έπρεπε να κλείσει», είπε σε εκδήλωση στην Κοζάνη ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ίδια τοποθέτηση, ο κ. Σκουρλέτης επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία.

«Μου κάνει εντύπωση που με μισόλογα καταδικάζει τα τελευταία γεγονότα. Δεν είναι αόριστα κάποιες διαμαρτυρίες, βίαιες πράξεις. Αυτοί που προσπάθησαν να μπουν στη βουλή έχουν ονοματεπώνυμο.

Οι φίλοι και οι ίδιοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Δεν μπορεί να κάνει ισορροπίες ο κ. Μητσοτάκης, επειδή φοβάται ότι μπορεί να χάσει ψήφους από τα ακροδεξιά του», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις