Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Ο Τσίπρας, οι… Μαλδίβες και τα ΟΥΚ – Χαμός στα social media, αντίδραση από Μαξίμου, Καμμένο και Πολάκη
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Ο Τσίπρας, οι… Μαλδίβες και τα ΟΥΚ – Χαμός στα social media, αντίδραση από Μαξίμου, Καμμένο και Πολάκη

Τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και αναφέρονται σε υποτιθέμενο ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις Μαλδίβες, σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter o πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Ο Γιώργος Τράγκας ήταν αυτός που πυροδότησε τα σενάρια από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών». Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο ο πρωθυπουργός μετέβη […]

Αλέξης-Τσίπρας-Μαλβίδες.jpg

Τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και αναφέρονται σε υποτιθέμενο ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις Μαλδίβες, σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter o πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν αυτός που πυροδότησε τα σενάρια από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών».

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο ο πρωθυπουργός μετέβη μέσω του Ντουμπάι στις Μαλδίβες χωρίς να ενημερώσει τις αρχές και τον ελληνικό λαό παραβιάζοντας έτσι τον θεσμικό του ρόλο.

Όπως ισχυρίστηκε ο κ. Τσίπρας μετέβη για ολιγοήμερες διακοπές. Το μεγάλο θέμα που προέκυψε ωστόσο, είναι ότι στον προορισμό που επέλεξε, ξέσπασε στρατιωτικό πραξικόπημα, και μέσα στην αναταραχή και τη μυστικότητα η ελληνική κυβέρνηση «έτρεχε» να εντοπίσει και να διασώσει τον πρωθυπουργό.

Καθοριστικό ρόλο στην όλη επιχείρηση φαίνεται να έπαιξε ο εμίρης του Κατάρ ο οποίος προσπάθησε να φυγαδεύσει τον πρωθυπουργό μέσω της προσωπικής του θαλαμηγούς.

Στην επιχείρηση διαφυγής πήραν μέρος τόσο οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες έστειλαν βατραχανθρώπους στο Ντουμπάι να συνοδέψουν με ασφάλεια τον Πρωθυπουργό, όσο και τα πλοία του ΝΑΤΟ που βρίσκονταν στην περιοχή.

Ο Γιώργος Τράγκας με τον χαρακτηριστικό τρόπο που τον διακρίνει, έθεσε θέμα «διάσωσης» του πρωθυπουργού στις ανοιχτές θάλασσες των Μαλδίβων λέγοντας: «κινδυνεύει από τους καρχαρίες και τι θα πούμε εμείς μετά στον ΣΥΡΙΖΑ;».

Αντίδραση Πάνου Καμμένου

Από εκείνη τη στιγμή άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορες φήμες και εικασίες στα social media, με μια από αυτές να αναφέρει ότι την ιστορία αυτή τη διέρρευσε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος απάντησε μέσω twitter:

«Επειδή βλέπω διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τροπικά και μη, ξεκαθαρίζω προς όλους. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος, ότι έχουμε να πούμε τα λέμε δημόσια και ευθέως, ούτε απειλούμε ούτε απειλούμαστε. Αυτοί που διαρρέουν είναι σκοτεινά κέντρα που χτυπούν πρώτα εμάς», έγραψε σε ανάρτησή του o πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Σφοδρή επίθεση Μαξίμου

Πρωτοφανή πολιτικό εκφυλισμό χαρακτηρίζει το Μέγαρο Μαξίμου την «προσωπική επιλογή» να είναι αντιπρόεδρος του κόμματος ένας «απόκληρος» του ΛΑΟΣ που αναπαράγει ψεύδη και χυδαιότητες, θέτοντας το ερώτημα στον Κ. Μητσοτάκη αν υιοθετεί τις «αποκαλύψεις» του κ. Γεωργιάδη.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σημειώνεται, ότι είναι «πρωτοφανής πολιτικός εκφυλισμός, για τον οποίο κατηγορεί ο κ. Μητσοτάκης, δεν είναι να ζητάς ψήφο εμπιστοσύνης όταν η ΝΔ δεν τολμά να καταθέσει πρόταση μομφής και να την κερδίζεις μέσα στο Κοινοβούλιο».

Πρωτοφανής πολιτικός εκφυλισμός είναι να έχεις κάνει αντιπρόεδρο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «προσωπική επιλογή» έναν απόκληρο του ΛΑ.Ο.Σ που αναπαράγει χυδαιότητες και ψεύδη περιθωριακών και ακροδεξιών εντύπων».

Καταλήγοντας, τονίζεται: «Αλήθεια, ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί τις «αποκαλύψεις» που διακίνησε σήμερα ο κ. Γεωργιάδης;».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Η ιστοσελίδα «Παραπολιτικά» κατέβασε για αρκετή ώρα το ηχητικό απόσπασμα ενώ οι περισσότεροι στο διαδίκτυο αναφέρουν πως ήταν σαφές ότι ο δημοσιογράφος αστειευόταν…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις