Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μήτρογλου: Μια μεταγραφή που έκανε ντόρο και κοστίζει πολλά…
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μήτρογλου: Μια μεταγραφή που έκανε ντόρο και κοστίζει πολλά…

Ο Κώστας Μήτρογλου συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία και ετοιμάζεται για πολύ χρήμα… Ο 30χρονος διεθνής επιθετικός, πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο με την Γαλατσαράϊ, στην οποία θα παίζει μέχρι το καλοκαίρι του 2020 ως δανεικός από την Μαρσέιγ. Ο τουρκικός σύλλογος αναλαμβάνει να του καταβάλει τον μηνιαίο μισθό […]

Κώστας-Μήτρογλου-Γαλατά.jpg

Ο Κώστας Μήτρογλου συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία και ετοιμάζεται για πολύ χρήμα…

Ο 30χρονος διεθνής επιθετικός, πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο με την Γαλατσαράϊ, στην οποία θα παίζει μέχρι το καλοκαίρι του 2020 ως δανεικός από την Μαρσέιγ.

Ο τουρκικός σύλλογος αναλαμβάνει να του καταβάλει τον μηνιαίο μισθό που φθάνει στις 380.000 ευρώ όπως προβλέπεται από το συμβόλαιο του με τους Μασσαλούς.

Όταν ολοκληρωθεί ο δανεισμός, θα έχει δικαίωμα να αποκτήσει τον «Μητρο-γκολ» με κανονική μεταγραφή.

Η Γαλατάσαράι αντιμετωπίζει τη Μπενφίκα στους «32» του Europa League.

O Κώστας Μήτρογλου όμως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρίσκεται στις επιλογές του Φατίχ Τερίμ.

Διότι η Μπενφίκα εξακολουθεί και διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του διεθνούς στράικερ και υπήρξε η σχετική συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ.

Ο Μήτρογλου έκανε την Παρασκευή την πρώτη του προπόνηση με τη Γαλατά.

Σύμφωνα με το sportime, στην ομάδα τον υπολογίζουν για αναπληρωματικό.

Σκίμπε: «Ο Μήτρογλου πρώτη μου επιλογή στην Εθνική, θα πετύχει στην Τουρκία»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μίκαελ Σκίμπε για τον διεθνή επιθετικό. Όπως δήλωσε σε τουρκικά μέσα, ο Μήτρογλου αποτελούσε την πρώτη του επιλογή για τη στελέχωση της Εθνικής ομάδας.

Σημείωσε πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ένστικτο «killer».

«Ο Μήτρογλου είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Ήταν η πρώτη μου επιλογή στη σύνθεση της Εθνικής Ελλάδας. Μόνο για ένα διάστημα δεν μπορούσε να προσφέρει λόγω τραυματισμού. Ήταν πολύ καλός τόσο στην εθνική, όσο και στους συλλόγους που αγωνίστηκε. Είχε επιτυχία».

«Το πιο σημαντικό στοιχείο στον Μήτρογλου είναι τα τελειώματα των φάσεων. Ο Κώστας είναι στράικερ που μπορεί να σκοράρει στην πρώτη του ευκαιρία. Παρότι το αριστερό του πόδι είναι ελαφρώς καλύτερο, μπορεί να χρησιμοποιήσει και το δεξί εξίσου αποτελεσματικά.

Είναι πολύ σημαντικό που μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο πόδια. Οι επιθετικοί αυτού του στιλ έχουν μεγάλο πλεονέκτημα στο να σκοράρουν. Η τεχνική του επίσης είναι πολύ καλή, ενώ είναι καλός και με το κεφάλι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις