Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Καλύτερος πασέρ από Μάτζικ και Μπερντ ο Καλάθης» (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Καλύτερος πασέρ από Μάτζικ και Μπερντ ο Καλάθης» (vid)

Ο Νικ Καλάθης έκανε φανταστική εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί της Αναντόλου Εφές, έχοντας μεταξύ άλλων και 13 ασίστ, για τις οποίες και αποθεώθηκε τόσο από τον Ρικ Πιτίνο, όσο και από τον Σον Κιλπάτρικ. «Έχω κοουτσάρει κόντρα στον Μάτζικ Τζόνσον, τον Λάρι Μπερντ, τον Μόρις Τσικς, τον Αϊζάια Τόμας, ορισμένους από […]

Νικ Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης έκανε φανταστική εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί της Αναντόλου Εφές, έχοντας μεταξύ άλλων και 13 ασίστ, για τις οποίες και αποθεώθηκε τόσο από τον Ρικ Πιτίνο, όσο και από τον Σον Κιλπάτρικ.

«Έχω κοουτσάρει κόντρα στον Μάτζικ Τζόνσον, τον Λάρι Μπερντ, τον Μόρις Τσικς, τον Αϊζάια Τόμας, ορισμένους από τους θρύλους του αθλήματος… Ο Καλάθης πασάρει καλύτερα από όλους όσους έχω δει στη ζωή μου», είπε ο προπονητής του Τριφυλλιού μετά το ματς.

Για να προσθέσει ο Αμερικανός πρώην NBAer στη Nova, ότι «είναι ο Νικ! Είναι ο καλύτερος πασέρ που έχω δει ποτέ στη ζωή μου και το πιο σημαντικό είναι ότι θέλει οι συμπαίκτες του να σκοράρουν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, που δείχνει τι χαρακτήρα έχει. Κάνει πολύ καλή δουλειά».

https://twitter.com/EuroLeague/status/1091447351250767872

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις