Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καϊλή: Νόμπελ Ειρήνης στον Τσίπρα που στηρίζει το αιμοσταγές καθεστώς Μαδούρο;
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καϊλή: Νόμπελ Ειρήνης στον Τσίπρα που στηρίζει το αιμοσταγές καθεστώς Μαδούρο;

Η ψήφος Τσίπρα υπέρ του Μαδούρο εξέθεσε τους εμπνευστές της ιδέας να προταθεί για Νόμπελ Ειρήνης, υπογραμμίζει η Εύα Καϊλή Η ευρωβουλευτής αντιδρά στον επιλεκτικό προοδευτισμό, καθώς ο δήθεν «προοδευτικός» Αλέξης Τσίπρας στηρίζει το δικτατορικό καθεστώς Μαδούρο μόνος στην Ευρώπη. Στην συγχαρητήρια επιστολή του επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών Udo Bullmann προς τους «Μακεδόνες» και στην ,«φαεινή […]

Εύα-Καϊλή.jpg

Η ψήφος Τσίπρα υπέρ του Μαδούρο εξέθεσε τους εμπνευστές της ιδέας να προταθεί για Νόμπελ Ειρήνης, υπογραμμίζει η Εύα Καϊλή

Η ευρωβουλευτής αντιδρά στον επιλεκτικό προοδευτισμό, καθώς ο δήθεν «προοδευτικός» Αλέξης Τσίπρας στηρίζει το δικτατορικό καθεστώς Μαδούρο μόνος στην Ευρώπη.

Στην συγχαρητήρια επιστολή του επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών Udo Bullmann προς τους «Μακεδόνες» και στην ,«φαεινή του ιδέα» να προτείνει για Νόμπελ Ειρήνης τους Τσίπρα-Ζάεφ, αντιδρά η Εύα Καϊλή.

Μάλιστα τον προκαλεί να απαντήσει τι σημαίνει οι «προοδευτικές δυνάμεις» στηρίζουν την Συμφωνία των Πρεσπών, όταν το Πασοκ είναι κάθετα αντίθετο σε αυτήν μαζί με το 80% των Ελλήνων που ο Τσίπρας χαρακτήρισε, πρόσφατα «ακροδεξιούς και λαϊκιστές».

Η Εύα Καϊλή τον εγκαλεί να σεβαστεί τον Ελληνικό λαό στις ανακοινώσεις του και εφόσον στηρίζει ο ίδιος αυτή την απαράδεκτη Συμφωνία, να αφαιρέσει από την ιστοσελίδα του S&D την ονομασία «Μακεδονία» βάζοντας τουλάχιστον γεωγραφικό προσδιορισμό σε κάθε αναφορά στην γειτονική μας χώρα.

Συνεχίζοντας, τονίζει πως είναι προσβλητικό να προτείνεται για Νόμπελ Ειρήνης ο μόνος πρωθυπουργός Ευρωπαϊκής χώρας που στηρίζει απροκάλυπτα το αυταρχικό και αιμοσταγές καθεστώς Μαδούρο, εκθέτοντας τους προοδευτικούς χειροκροτητές του στην Ευρώπη.

Αντίθετα με τους Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το ψήφισμα του, το οποίο εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία, αναγνωρίζει του Χουάν Γκουαϊδό ως προσωρινό πρόεδρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις