Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / “Θα πήγε για… γκαζόζα” – Απών ο Παπαδημούλης από ψηφοφορία για τη Βενεζουέλα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Θα πήγε για… γκαζόζα” – Απών ο Παπαδημούλης από ψηφοφορία για τη Βενεζουέλα

Πού είναι ο Παπαδημούλης…οέο; Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Ζούλας την επιλογή των δύο εκ των τριών ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν κατά της αναγνώρισης του Χουάν Γκουαϊδό ως νομίμου πρόεδρου της Βενεζουέλας. Συγκεκριμένα, κατά της αναγνώρισης τοποθετήθηκαν ο Στέλιος Κούλογλου και η Κωνσταντίνα Κούνεβα. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι […]

Δημήτρης-Παπαδημούλης.jpg

Πού είναι ο Παπαδημούλης…οέο;

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Ζούλας την επιλογή των δύο εκ των τριών ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν κατά της αναγνώρισης του Χουάν Γκουαϊδό ως νομίμου πρόεδρου της Βενεζουέλας.

Συγκεκριμένα, κατά της αναγνώρισης τοποθετήθηκαν ο Στέλιος Κούλογλου και η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο τρίτος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, απουσίαζε παντελώς από την ψηφοφορία.

“Ίσως πήγε για γκαζόζα” αναφέρει δηκτικά ο Κωνσταντίνος Ζούλας σε ανάρτησή του στο twitter:

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναγνώρισε τον Γκουαϊδό ως προσωρινό πρόεδρο της Βενεζουέλας και κάλεσε όλες τις χώρες να κάνουν το ίδιο.

Οι ευρωβουλευτές αναγνώρισαν τον Χουάν Γκουαϊδό ως “νόμιμο προσωρινό πρόεδρο της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας”.

Εξέφρασαν δε “την αμέριστη υποστήριξή τους προς το πρόγραμμά του”, σύμφωνα με το κείμενο της απόφασης.

Η απόφαση εγκρίθηκε με 439 ψήφους, υπέρ, 104 κατά και 88 αποχές.

“Την ώρα της ψηφοφορίας ταξίδευα” σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφερόμενος στην απουσία του από την Ολομέλεια της Ευρωβουλής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις