Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μεγαλογιατρός πήρε χιλιάδες ευρώ από καρκινοπαθή και ζήτησε άλλα 600…!
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγαλογιατρός πήρε χιλιάδες ευρώ από καρκινοπαθή και ζήτησε άλλα 600…!

Συνελήφθη 50χρονος γιατρός, που ζήτησε τρεις φορές (!) φακελάκι για να χειρουργήσει ασθενή. Ο γιατρός είναι γαστρεντερολόγος, αναπληρωτής καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ και υπηρετεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ιπποκράτειο». Ακόμη, διατηρεί και ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι. Την επιχείρηση οργάνωσε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., μετά από καταγγελία ασθενούς, ο οποίος διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο, […]

Συνελήφθη 50χρονος γιατρός, που ζήτησε τρεις φορές (!) φακελάκι για να χειρουργήσει ασθενή.

Ο γιατρός είναι γαστρεντερολόγος, αναπληρωτής καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ και υπηρετεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ιπποκράτειο». Ακόμη, διατηρεί και ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι.

Την επιχείρηση οργάνωσε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., μετά από καταγγελία ασθενούς, ο οποίος διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο, τον περασμένο Ιούνιο.

Τότε φέρεται να του ζήτησε το πρώτο «φακελάκι» προκειμένου να χειρουργηθεί. Το δεύτερο «φακελάκι» ζήτησε στην επόμενη χειρουργική επέμβαση. Τη Δευτέρα 28/01 ο ασθενής εμφάνισε αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός αδιαφόρησε για την κατάσταση της υγείας του ασθενούς, αντίθετα, του ζήτησε το ποσό των 600 ευρώ, το οποίο «εκκρεμούσε» -κατά τον ίδιο- από τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση, ενώ είχε ήδη λάβει 2.650 ευρώ.

Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31/01 και λίγα λεπτά αφότου παρέλαβε το ποσό, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μέσα στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις