Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θύμα σεξουαλικού εκβιασμού 14χρονη – Ο ρόλος του 21χρονου Αλβανού και του 17χρονου Έλληνα
ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα σεξουαλικού εκβιασμού 14χρονη – Ο ρόλος του 21χρονου Αλβανού και του 17χρονου Έλληνα

Λίγο καιρό μετά την υπόθεση Τοπαλούδη, 14χρονη από χωριό του δήμου Μεσσηνίας έπεσε θύμα σεξουαλικού εκβιασμού. Όλα άρχισαν όταν ένας νεαρός Αλβανός την έπεισε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες μέσω Instagram. Αφού έλαβε το φωτογραφικό υλικό, ο 21χρονος να αρχίσει να την απειλεί πως θα δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες της, αν δεν δεχτεί τη σεξουαλική επαφή […]

Θύμα σεξουαλικού εκβιασμού 14χρονη - Ο ρόλος του 21χρονου Αλβανού και του 17χρονου Έλληνα

Λίγο καιρό μετά την υπόθεση Τοπαλούδη, 14χρονη από χωριό του δήμου Μεσσηνίας έπεσε θύμα σεξουαλικού εκβιασμού. Όλα άρχισαν όταν ένας νεαρός Αλβανός την έπεισε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες μέσω Instagram.

Αφού έλαβε το φωτογραφικό υλικό, ο 21χρονος να αρχίσει να την απειλεί πως θα δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες της, αν δεν δεχτεί τη σεξουαλική επαφή μαζί του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Καλαμάτας «Ελευθερία», η 14χρονη συνομιλούσε μαζί του στο Διαδίκτυο και είχαν ανταλλάξει γυμνές φωτογραφίες, τις οποίες οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντα.

Η κατάσταση, ωστόσο, ξέφυγε από τον έλεγχο όταν ο 21χρονος άρχισε να απειλεί την ανήλικη πως, αν δεν έρθει σε ερωτική επαφή μαζί του, θα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες της, με σκοπό να την εξευτελίσει.

Η 14χρονη αποφάσισε τότε να μιλήσει στους δικούς της για την περιπέτειά της και επισκέφθηκε, μαζί με τη μητέρα της, την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Οι αστυνομικοί τη συμβούλευσαν να προσποιηθεί ότι «λύγισε» από τις απειλές του και πως θα ενέδιδε στις προτάσεις του.

Οι αστυνομικοί, έκτοτε, παρακολούθησαν τους διαλόγους τους και όταν είχαν επαρκή στοιχεία προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ο ρόλος του 17χρονου Έλληνα

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, στη δικογραφία εμπλέκεται και ένα τρίτο πρόσωπο, ένας 17χρονος Έλληνας. Ο ανήλικος φέρεται ότι διακίνησε προκλητικά βίντεο με την εν λόγω μαθήτρια σε συμμαθητές της.

Παρότι ομολόγησε στους αστυνομικούς, ο 17χρονος δεν συνελήφθη, καθώς δεν βρέθηκε τίποτε επιβαρυντικό στο κινητό του και στον υπολογιστή του.

Ενώπιον του εισαγγελέα ο 21χρονος

Σε βάρος του 21χρονου Αλβανού συλληφθέντα ασκήθηκε από την εισαγγελέα Καλαμάτας ποινική δίωξη. Οι κατηγορίες αφορούν: κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας (με ανήλικο κάτω των 15 ετών), απόκτηση από ενήλικο μέσω Διαδικτύου επαφής με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη και με χειρονομίες και ασελγείς προτάσεις προσβολή αξιοπρέπειας του ανηλίκου στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του, καθώς και για απειλή κατ’ εξακολούθηση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις