Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανατριχιαστικό θέαμα σε παραλία – Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά
ΕΛΛΑΔΑ

Ανατριχιαστικό θέαμα σε παραλία – Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά

Δεν πίστευε στα μάτια του ο κάτοικος της περιοχής, που περπατώντας στην παραλία, βρέθηκε αντιμέτωπος με τη σοκαριστική εικόνα. Το μεσημέρι της Τετάρτης, ένας σοκαρισμένος κάτοικος του νομού Λακωνίας ενημέρωσε την Αστυνομία για την ύπαρξη διάσπαρτων ανθρώπινων οστών στην παραλία “Γλυφάδα”. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και βρέθηκαν μπροστά […]

Ανατριχιαστικό θέαμα σε παραλία - Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά

Δεν πίστευε στα μάτια του ο κάτοικος της περιοχής, που περπατώντας στην παραλία, βρέθηκε αντιμέτωπος με τη σοκαριστική εικόνα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ένας σοκαρισμένος κάτοικος του νομού Λακωνίας ενημέρωσε την Αστυνομία για την ύπαρξη διάσπαρτων ανθρώπινων οστών στην παραλία “Γλυφάδα”.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο εύρημα.

Πρόκειται για ένα τμήμα σκελετού, πιθανότατα ανθρώπινο, το οποίο περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί και το μετέφεραν στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας για να χρονολογηθεί και να προσδιοριστούν το φύλο και η ηλικία.

Πάντως, όπως αναφέρει ο «Λακωνικός Τύπος», τα εναπομείναντα οστά δεν επαρκούν για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου κι έτσι είναι δύσκολο να αποδειχθεί αν πρόκειται για θύμα εγκληματικής ενέργειας ή κάποιο ναυαγό που έχασε τη ζωή του και τον ξέβρασε η θάλασσα.

Ωστόσο, θα γίνει εξέταση DNA σε μια προσπάθεια για την ταυτοποίηση του άτυχου ανθρώπου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις