Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Chocolate Fest: Ο παράδεισος της σοκολάτας έρχεται στην Τεχνόπολη!
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Chocolate Fest: Ο παράδεισος της σοκολάτας έρχεται στην Τεχνόπολη!

Το όνειρο και όραμα που είχαν εδώ και χρόνια οι λάτρεις της σοκολάτας, σε λίγο καιρό θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα. Το Chocolate Fest, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας αφιερωμένο στην πιο αθώα και ταυτόχρονα ένοχη απόλαυση της ζωής, έρχεται από τις 14 έως τις 17 Φεβρουαρίου Μέσα σε ενα άκρως γευστικό τετραήμερο, η Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, […]

Το όνειρο και όραμα που είχαν εδώ και χρόνια οι λάτρεις της σοκολάτας, σε λίγο καιρό θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα.

Το Chocolate Fest, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας αφιερωμένο στην πιο αθώα και ταυτόχρονα ένοχη απόλαυση της ζωής, έρχεται από τις 14 έως τις 17 Φεβρουαρίου

Μέσα σε ενα άκρως γευστικό τετραήμερο, η Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, θα μετατραπεί σ’ ένα φαντασμαγορικό εργοστάσιο σοκολάτας, με σκοπό να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους!

Γνωστοί σεφ αλλά και εκθέτες θα μας εισάγουν στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής με ιδέες για συνταγές πιο σοκολατένιες από ποτέ στο Live Cooking του πιο σοκολατένιου φεστιβάλ.

Εκπαιδευτικά Workshops για να μάθετε από τους καλύτερους όλα τα μυστικά της σοκολάτας από την ιστορία της μέχρι τις τεχνικές της.

Δεν θα λείψουν φυσικά και δημιουργικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους.

Τέλος, στο ειδικά διαμορφωμένο chocolate bar στον εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης θα υπάρχουν όλες οι συνθήκες για να απολαύσετε με την παρέα σας ζεστή σοκολάτα και αμέτρητα γλυκά!

Τέσσερις ημέρες λοιπόν γεμάτες σοκολάτα και ψυχαγωγία!

Ώρες λειτουργίας

Πέμπτη | 11:00 – 21:00

Παρασκευή | 11:00 – 21:00

Σαββάτο | 11:00 – 21:00

Κυριακή | 11:00 – 21:00

Γενική Είσοδος: 3€

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις