Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Έξαλλος ο Ψαριανός για την ηχογράφηση: “Μπορεί να κινηθώ νομικά” (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έξαλλος ο Ψαριανός για την ηχογράφηση: “Μπορεί να κινηθώ νομικά” (vid)

Να κινηθεί νομικά για την ηχογράφηση των λεγομένων του στη συνεδρίαση του Ποταμιού σκέφτεται ο Γρηγόρης Ψαριανός Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για παράνομη ηχογράφηση και για ένα μόνο απόσπασμα των όσων είπε. «Δεν υπήρχαν πρακτικά. Υπήρχαν ηχογραφήσεις που έκαναν κάποιοι κατά μόνας και ίσως κατ’ εντολήν και χρησιμοποιούνται επιλεκτικά και μονταρισμένα. Επισύρει ποινικές ευθύνες και ποινές αυτή η […]

Ψαριανός

Να κινηθεί νομικά για την ηχογράφηση των λεγομένων του στη συνεδρίαση του Ποταμιού σκέφτεται ο Γρηγόρης Ψαριανός

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για παράνομη ηχογράφηση και για ένα μόνο απόσπασμα των όσων είπε.

«Δεν υπήρχαν πρακτικά. Υπήρχαν ηχογραφήσεις που έκαναν κάποιοι κατά μόνας και ίσως κατ’ εντολήν και χρησιμοποιούνται επιλεκτικά και μονταρισμένα. Επισύρει ποινικές ευθύνες και ποινές αυτή η διαδικασία. Είναι ποινικά κολάσιμο. Χρησιμοποιούνται παρανόμως ηχογραφημένα αποσπάσματα συζητήσεων και όχι θεσμικά και ολοκληρωμένα πρακτικά», δήλωσε.

Χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατούσε στη Βουλή κωμικοτραγική, προσθέτοντας ότι λειτουργεί πολύ χειρότερα από τα φοιτητικά αμφιθέατρα προ δεκαετιών.

«Λειτουργεί με ένα προεδρείο που είναι ορντινάντσα της κυβέρνησης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Θεοδωράκη ότι ο ίδιος και ο Αμυράς, έφυγαν από την ΚΟ του Ποταμιού κατ’ εντολήν της ΝΔ , πρόσθεσε” ναι. Και των μυστικών υπηρεσιών.

Αυτά τα πράγματα είναι κωμικοτραγικά και τρισάθλια».

«Εγώ δεν έχω δώσει καμία επιστολή παραίτησης ούτε είπα ότι ανεξαρτητοποιούμαι. Κατέστην ανεξάρτητος. Ο Θεοδωράκης με απέλυσε στον διάδρομο της Βουλής», πρόσθεσε.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Ψαριανός τόνισε πως είχε δηλώσει εξαρχής ευθέως ότι ο μόνος δρόμος για το Ποτάμι ήταν να στηρίξει μία φιλελεύθερη και Φιλοευρωπαϊκή κυβερνητική λύση.

Πρόσθεσε πως ο Σταύρος Θεοδωράκης ήταν σε στενή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό. Είπε ότι ήδη πριν από 9 μήνες ο Ζάεφ είχε πει πως δεν χρειάζεται η ψήφος των ΑΝΕΛ, γιατί τη Συμφωνία των Πρεσπών θα την ψηφίσει το Ποτάμι.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι όταν ο ίδιος είχε προτείνει στην παράταξη να επιλέξουν την αποχή, ο κ Θεοδωράκης του απάντησε πως έχει δεσμευθεί ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία.

Δείτε ακόμη: 

Ποτάμι-Σταύρος-Θεοδωράκης-2.jpg

«Όποιος πιστεύει πως θα φύγω είναι γελοίος» – Το Ποτάμι συνεχίζει τις αποκαλύψεις (ηχητικό)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις