Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Στα “βαθιά” από την κούνια οι Κινέζοι: Ποιο είναι ένα από τα δημοφιλέστερα βιβλία
ΚΟΣΜΟΣ

Στα “βαθιά” από την κούνια οι Κινέζοι: Ποιο είναι ένα από τα δημοφιλέστερα βιβλία

Δεν θα μας περνούσε ποτέ από το μυαλό, όμως οι Κινέζοι μετέτρεψαν “Το Κεφάλαιο” του Καρλ Μαρξ σε βιβλίο για παιδιά ηλικίας 8 έως 14 ετών, και μάλιστα σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία.  Η νέα, εικονογραφημένη, συμπτυγμένη έκδοση του “Κεφαλαίου” κυκλοφόρησε με αφορμή τα 200 χρόνια από τη γέννηση του Καρλ Μαρξ. Η έγχρωμη παιδική έκδοση […]

Δεν θα μας περνούσε ποτέ από το μυαλό, όμως οι Κινέζοι μετέτρεψαν “Το Κεφάλαιο” του Καρλ Μαρξ σε βιβλίο για παιδιά ηλικίας 8 έως 14 ετών, και μάλιστα σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία. 

Η νέα, εικονογραφημένη, συμπτυγμένη έκδοση του “Κεφαλαίου” κυκλοφόρησε με αφορμή τα 200 χρόνια από τη γέννηση του Καρλ Μαρξ.

Η έγχρωμη παιδική έκδοση του «Das Kapital» έχει τιμηθεί ως ένα από τα 24 καλύτερα παιδικά βιβλία στην Κίνα το 2018.

Το βιβλίο περιγράφει την ουσία του διάσημου έργου πολιτικής οικονομίας, συστήνει τον Μαρξ και παρουσιάζει την παγκόσμια επιρροή του βιβλίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου, περίπου 1.000 παιδικά βιβλία από περισσότερους από 100 εκδοτικούς οίκους σε εθνικό επίπεδο συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Το βιβλίο συστήνει τον Μαρξ στα παιδιά, αναφέρεται στην ουσία του έργου του, και παρουσιάζει την επιρροή του σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην καινούρια έκδοση συμπτύχθηκε σε 150 σελίδες με έγχρωμες εικόνες, ζωγραφισμένες στο χέρι, για να προσελκύσει μικρούς αναγνώστες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις