Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τρόμος στο λεωφορείο της γραμμής 701 – Ο οδηγός περιγράφει την σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε από Ρομά (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρόμος στο λεωφορείο της γραμμής 701 – Ο οδηγός περιγράφει την σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε από Ρομά (vid)

Τον τρόμο που βίωσε ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 701 όταν δέχθηκε επίθεση από ομάδα νεαρών, περιέγραψε στην κάμερα του ΑΝΤ1 Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με τον οδηγό, πέντε άτομα μετά από παρατήρηση που τους έκανε, επειδή έσπασαν καθίσματα και φώναζαν, του επιτέθηκαν και του έκλεψαν το κινητό. «Ήρθε ο πρώτος, πήγε […]

λεωφορεία

Τον τρόμο που βίωσε ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 701 όταν δέχθηκε επίθεση από ομάδα νεαρών, περιέγραψε στην κάμερα του ΑΝΤ1

Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με τον οδηγό, πέντε άτομα μετά από παρατήρηση που τους έκανε, επειδή έσπασαν καθίσματα και φώναζαν, του επιτέθηκαν και του έκλεψαν το κινητό.

«Ήρθε ο πρώτος, πήγε να μου δώσει κουτουλιά, τον έσπρωξα να τον απομακρύνω και ήρθαν και οι υπόλοιποι. Με χτύπαγαν στο κεφάλι με το κράνος, μου έδιναν και κλωτσιές, χαμός…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 41χρονος οδηγός, ενώ περιέγραψε πώς οι δράστες του πήραν το κινητό.

«Το κινητό το είχα στο παράθυρο και σε κάποια φάση. Είχε βγει ο πρώτος έξω από το λεωφορείο και χωρίς να το πάρω χαμπάρι, πήγε από την άλλη μεριά, άνοιξε το παράθυρο και το πήρε», είπε.

Εξηγεί δε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται επίθεση. «Τρεις φορές μου έχουν σπάσει το λεωφορείο. Την πρώτη φορά κινδύνευσε και επιβάτης», πρόσθεσε.

Δύο από τα πέντε άτομα που τον χτύπησαν, συνελήφθησαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις