Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ;” – Αποδοκιμάστηκε ο Θεοδωράκης, έντονη η αντίδρασή του (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ;” – Αποδοκιμάστηκε ο Θεοδωράκης, έντονη η αντίδρασή του (vid)

Δριμύτατη επίθεση εναντίον του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, με αφορμή την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών εξαπέλυσε μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη. Όλα ξεκίνησαν κατά την παρουσία του κ. Θεοδωράκη σε εκδήλωση που διοργάνωσε το «δίδυμο» του Σπύρου Βούγια με τον Νίκο Νυφούδη για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μία γυναίκα […]

Θεοδωράκης-Σταύρος.jpg

Δριμύτατη επίθεση εναντίον του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, με αφορμή την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών εξαπέλυσε μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη.

Όλα ξεκίνησαν κατά την παρουσία του κ. Θεοδωράκη σε εκδήλωση που διοργάνωσε το «δίδυμο» του Σπύρου Βούγια με τον Νίκο Νυφούδη για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο μετά τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μία γυναίκα αδερφή υποψηφίου με τον συνδυασμό «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη», επιτέθηκε λεκτικά στον κ. Θεοδωράκη για τη θέση του στο Σκοπιανό.

«Τι δουλειά έχεις εδώ; Μας “ξεπουλήσατε”! Δεν έχετε θέση στη Θεσσαλονίκη», του φώναξε.

«Αυτά σε αυτούς που γνωρίζετε και όχι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και όχι σε αυτούς που υπηρετούν την πατρίδα σε κάθε απόφαση τους», της απάντησε ο κ. Θεοδωράκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις