Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Παπαχριστόπουλος με ΑΝΕΛ, Παπαχριστόπουλος με ΣΥΡΙΖΑ: Χτενίστηκε, πήγε σε εκδήλωση και ανακοίνωσε το τέλος (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαχριστόπουλος με ΑΝΕΛ, Παπαχριστόπουλος με ΣΥΡΙΖΑ: Χτενίστηκε, πήγε σε εκδήλωση και ανακοίνωσε το τέλος (pics-vid)

Αύριο, Παρασκευή, θα παραδώσει τη βουλευτική του έδρα ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, όπως ο ίδιος δήλωσε στον ΑΝΤ1. O κ. Παπαχριστόπουλος έδωσε διορία στους ΑΝEΛ παρατείνοντας την παραίτησή του, προκειμένου όπως είχε πει σε συνεντεύξεις του να δώσει το περιθώριο στον Πάνο Καμμένο να κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να μη διαλυθεί η κοινοβουλευτική ομάδα. Εφόσον […]

Θανάσης-Παπαχριστόπουλος-7.jpg

Αύριο, Παρασκευή, θα παραδώσει τη βουλευτική του έδρα ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, όπως ο ίδιος δήλωσε στον ΑΝΤ1.

O κ. Παπαχριστόπουλος έδωσε διορία στους ΑΝEΛ παρατείνοντας την παραίτησή του, προκειμένου όπως είχε πει σε συνεντεύξεις του να δώσει το περιθώριο στον Πάνο Καμμένο να κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να μη διαλυθεί η κοινοβουλευτική ομάδα.

Εφόσον παραιτηθεί ο κ. Παπαχριστόπουλος η ΚΟ των ΑΝΕΛ πιθανότατα θα διαλυθεί.

Και αυτό γιατί τη θέση του παραιτηθέντος Θανάση Παπαχριστόπουλου θα πάρει ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος από καιρό έχει διακόψει τις σχέσεις του με τον Πάνο Καμμένο.

Ο κ. Κουίκ αναμένεται να λάβει την έδρα και να ανεξαρτητοποιηθεί.

Η ΚΟ των ΑΝΕΛ μένει με πέντε βουλευτές, ωστόσο οι εκλεγμένοι με το κόμμα του Πάνου Καμμένου είναι μόλις 4, μιας και ο Αριστείδης Φωκάς ήρθε με μεταγραφή, αφού είχε εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων.

Ο Νίκος Βούτσης έκανε την περασμένη Πέμπτη επίκληση του άρθρου 15 παράγραφος 2 του Κανονισμού της Βουλής, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, με αποτέλεσμα  να ξεσπάσει πόλεμος με τον Πάνο Καμμένο.

Θέλει να πάει… πιο όμορφος στον ΣΥΡΙΖΑ

Η φωτογραφία, από παλαιότερη συνεδρίαση της Βουλής, είχε γίνει viral

Το πρωί της Τετάρτης, έβγαλε καθρεφτάκι από την τσέπη του και κοιταζόταν για να δει πώς έχει γίνει το μαλλί του.

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, εμφανίστηκε χτενισμένος σε εκδήλωση για τα 4 χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ, στο Αιγάλεω, όπου πήγε να κάνει μάλιστα παρέμβαση και ο Ρουβίκωνας.

Παπαχριστόπουλος με… ΣΥΡΙΖΑ

Η εμφάνιση του Θ. Παπαχριστόπουλου σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Δημ. Βίτσα -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις